Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pehmeäsydämisyyttä


Hain läppärin Ramdatasta. Kustannusarvio maksoi 50 euroa, koska en ottanut huoltoa. Tiedän, ettei tuo kestä juridisesti, mutta en viitsi riidellä. Ehkä olen yrittäjämyönteinen.

Huomenna on taas täpinäpäivä. Muutoin olisi neljä alkavaa ryhmää, mutta kun huomenna on kahdelta  vuosikatsaus, viimenen tuntipari menee siihen. Siihen pitää antaa tehtäviä. Onneksi minulla on materiaalia. Lähetin viestin ja käskin katsoa tekemäni videot sekä yhden Youtubesta. Viimeksi mainittu näyttää miten piirretään kasvot niin, että mittasuhteet tulevat oikein. Heidän pitää myös tehdä oma piirros. Blogi pitää asetella ja ensimmäiset postaukset kirjoittaa.

Noiden tehtävien tekeminen antaisi hyvän alun kurssille, vaikka ensimmäisiä tunteja ei ole. Valitettavasti kaikki eivät tule tekemään niitä.

En ole viitsinyt tehdä hommia iltaan asti, jotta saan kerättyä voimia huomiseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kustannusarviosta maksaminen ei mielestäni ole pehmeäsydämisyyttä. Pitäisikö yrityksen tehdä ilmaista työtä?
Pienet yritykset meillä eivät pärjää, kun halpaa ja ilmaista palvelua haluavia on yhä enemmän. Arvostakaamme, ei vain omaamme, vaan toisenkin työpanosta.

Heikki Honkala kirjoitti...

Joo, pitihän niiden avata se kone ja tutkia sisukset. Kai se on alan liiketavoistakin kiinni. Isot yritykset ja pienemmätkin saattavat panostaa kovastikin tehdäkseen urakkatarjouksen. Kun häviävät, kaikki menee Kankkulan kaivoon.