Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 29. joulukuuta 2022

Saksaan

 

Tältä näytti keli aamulla Tanskassa

Kuskia väsytti aivan hirmuisesti. Tuntui että väkisin nukahdan. 


Rødby

Kiva että jonottajia on muistettu ...

... paitsi että juuri nyt ...


Onneksi lauttamatka kesti puolisen tuntia. Sen jälkeen ajaminen jo sujui. Punnertelin sitten kunnon siivun. 

Tuonne jäi Rødby

Tuolla häämöttää Saksa

Puttgardeniin

Vihertää

Taukopaikka

Olimme viime yön Radisson-hotellissa, joka kuulostaa hienolta minun korvissani. Ilta-aterialla  ravintolan tarjonta oli kuitenkin etupäässä burgeriannoksia. Sellaiset söimme,

Tuolla taukopaikallakin on Burger Kingin valikoima ja vieressä paistinperunoita/uuniperuna kera makkaran tai lihan. Taisi jotakin muutakin pikatyylistä olla tyrkyllä. Vessakäynnistä joutuivat asiakkaatkin pulittaa euron ja tankkaus piti käydä sisällä maksamassa. 

Olemme nyt hotellissa Göttingenissä. Päivä ajosuoritukseksi kertyi lähes kuusi sataa kilometriä. 

Tunnustan, että jaksamisen äärirajoilla mennään. 

Saa nähdä miten huomenna sujuu. Seuraavaan etappiin Baseliin onvähintään saman verran ajoa kuin tänään. Siellä voimme ystävämme huomassa viettää pari yötä. 

Jaksaa jaksaa ...

8 kommenttia:

Amy / Dzinnin Ajatuksia kirjoitti...

Minäkin muutin tänään Saksaan. Tosin lentäen. Uudet työt odottavat maanantai-aamuna.

Oikein mukavaa matkaa, ja terveisiä Baseliin, entiseen kotikaupunkiini! Toivottavasti ajelette alaspäin Alsacen viinireittiä, se kun on niin kovin kaunis kylineen.

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen ajomatka..Tsemppiä ja voimia. RK

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos viesteistä Amy ja anonyymi! Onnea Amy uuteen työhön uudessa maassa! Ollaan Sveitsissä pari yötä. Ehkä se loppureittikin tästä hahmottuu. Meillä taitaa olla hieman samanlaista kokemushistoriaa (syövät).

Kiitos anonyymi tsemppauksesta.

Hyvää uutta vuotta teille molemmille!'

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on kaukana. Mahtavasti olette onnistuneet selättämään kilometrejä. Se ei ole ihan jokamiehen laji, vaatii tsito rytmittää mukaan sopivasti ruokailua, lepoa ja virkistystä. Useinhan se ajo on puristettava tiukkaan aikataulusyistä. Kovasti voimia ja matkanteon iloa!

Amy / Dzinnin Ajatuksia kirjoitti...

Kiitos! Ja kyllä, saman hemapolin asiakkaita näytetään olevan, tosin minun hoitoni muuttaa nyt tänne Saksaan. Toivottavasti täällä olisi samanlainen Kaiku-palvelun vastine kuin TYKSissä, sujuisivat asiat helposti.

Oikein mukavaa Uutta Vuotta täältä Aachenista!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos anonyymi! Joo, tuollaista tasapainoiluahan tämä.

Kiitos myös Aacheniin! Sama hemapoli tuttu meille molemmille. MIkä se Kaiku-palvelu on?

Amy / Dzinnin Ajatuksia kirjoitti...

Ohhoh, eivätkö ole polilta sinulle kertoneet? Kysele ihmeessä niin saat ohjeet sen käyttöön. Palvelu on siis netin kautta toimiva henkilökohtainen viestipalvelin, jolla voit ottaa yhteyttä poliin ja josta näet tulevat tapahtumat (esim. käynnit).

Voit ottaa sen kautta turvallisesti yhteyttä ja hoitajat lukevat viestejä ja vastailevat niihin ja tarvittaessa hälyttävät hoitavan lääkärin. Voipa sen kautta tehdä videopuhelunkin, jos on tarve.

Heikki Honkala kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa Amy. Minä sain aikoinaan hoidot Meilahdessa ja kun muutimme tänne, olen täällä seurannassa. Olisikohan tapahtunut jokin katkos.