Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Miten saan kotona itseni ylös sängystä?

Edellisen postaukseni teemaa voisi jatkaa ja ihmetellä, että miksi olen kotona niin paljon sängyssä. Joudun tunnustamaan, että kirjoitan näitä blogijuttuja selälläni sängyssä ja läppäri sylissäni. Kaikki muutkin tietokoneasiat sujuvat sängyssä. Tämä Macbook on niin kevyt, että sitä on helppo käyttää näin.

Mitä muuta? Yllätys, yllätys, lukeminen sujuu mukavasti sängyssä, tietenkin myös loikoilu, torkkuminen ja nokosten ottaminen.

Maalaaminen on hankalaa sängyssä. On ongelma, että en saa itseäni innostumaan maalaamisesta. Tämä kirjoittaminen tuntuu vieneen voiton. Olisi syytä maalata enemmän terveydellisistä syistä.

Pitäisi saada useammin vieraita käymään. Silloin istun ainakin osan vierailuajasta. Vieraat ovat tosin hyvin ymmärtäväisiä, jos siirryn pitkälleni kesken vierailun. On mukava, kun saamme vieraita. Lisäksi se on hyväksi fysiikalleni. Tervetuloa siis!

Tästä voin tehdä sellaisen johtopäätöksen, että sairaalan väelle olisi haastetta saada minut irti sängystä, vaikka sellaista kaavailinkin edellisessä jutussani.

Kukaan muu kuin minä ei saa minua ylös sängystä. Siinäpä probleema.

Ei kommentteja: