Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 5. lokakuuta 2023

Onko tämä hunaja-ansa?

 

Kuva Alexandra Haynak Pixabaystä

Ei nyt ihan, mutta sinnepäin. Venäläiset ovat mahdollisesti saaneet Trumpin joskus hunaja-ansaan, mikä voisi selittää hänen joustavaa suhtautumistaan Putiniin. 

Olin alkanut saada sydämenkuvia Instagramiin carin_a778:lta. Ajattelin, että voisinhan minäkin katsella hänen kuviaan ja liitin hänen mukaan. 

Sain häneltä hyvin nopeasti tervehdyksen: Hei Heikki.

Mietin puhuuko Carina Johansson suomea.

Vastasin: Hei hei Carina 😊

Carina: hyvää iltapäivää kuinka voit, toivottavasti kaikki menee hyvin?

Ihan selvää suomea tuo. Mietin vastaisinko tyyliin "Kirjoitan blogiartikkelia käynnistämme vaimoni ja kahden lapsenlapsen kanssa Designmuseossa.

Jossakin vaiheessa kävin katsomassa hänen kuviaan, joita oli vain kolme kappaletta. Ne olivat arkisia kuvia nuorehkosta naisesta.

Kohtuullisen näköisen nuorehkon naisen mielenkiinto auttamatta herättää mielihyvää setämiehessä. Varuillaan pitää olla.

Vastasin: Kiitos ihan hyvin. Päivän blogiartikkelia olen väsäillyt. Miten sinä jakselet?

Carina: Erittäin hyvä, mukava tavata sinut täällä, jos et välitä

Hiukan tuntuu Carinan suomen kieli onnahtelevan.

Carina jatkaa: Olen Carina nimeltä Carina, 34-vuotias sinkku täällä ilman lapsia Aalborgista Tanskasta, mutta olen tällä hetkellä Nigeriassa saadakseni edesmenneen isäni kiinteistön.

Olipa Carina - tai kuka hän lieneekään - malttamaton. Paljasti korttinsa heti ja alkoi levittää hunajaa. Luulisi, ettei kannattaisi Nigeriaan (nigerialaiskirjeet) viitata tällaisissa houkutuksissa. 

Seuraava askel olisi tietysti, että hän kertoisi tilapäisestä rahaongelmasta, joka liittyy kiinteistön saamiseen. "Voisiko lainata minulle xx euroa, niin maksan takaisin, kun kiinteistö on muutettu rahaksi?"

Vastasin hänelle: Mukavaa oloa Afrikassa.

Hän ymmärsi yskän ja vaikeni. 

Hänellä on parisen sataa seuraajaa, lähes kaikki miehiä. Tunnukset ovat suomalaisia, skandidaavistyyppisiä ja nimimerkkejä. 


Pitäisiköhän tästä ilmoittaa jonnekin? 

Ei kommentteja: