Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 4. maaliskuuta 2024

Nyt meni matkamme säätämiseksi


Ikävää kun joutuu matkalla paneutumaan hankalien mutta tärkeiden pulmien selvittämiseen.

Vaikka kuinka olen kaivanut nettiä, en ole löytänyt konstia saada kuvien siirron onnistumaan läppäriltä Bloggeriin kuten se ennen toimi. 

Kuten huomaatte Antibesista lähdön jälkeen otettuja kuvia tässä artikkelissa kuitenkin on. Onnistuin oppimaan vetämään kuvia ruudulla työpöydältä Bloggeriin. Tämä sujuu näin sitäpaitsi paremmin kuin vanhalla konstilla. 


 

Meidän matkamme on määrä jatkua torstaina täältä Colmariin. Majoituksen piti olla kunnossa,  mutta hotellista tänään saadussa viestissä tulo- ja lähtöpäivät olivat päin kukkuluurua. 

Viesteihin vastaavat hitaanlaisesti, jos ollenkaan. Puhelinyhteyttä ei saatu. Lähetettiin selventävä viesti, mutta ei auttanut kuin yrittää yhteyttä taas soittamalla. Ei vastausta tälläkään kerralla, mutta nöyrryin kertomaan ongelmamme nauhalle. 

Se toimi!

Saimme  pian viestin, joka selvitti asian ja saimme vastauksia myös muihin käytännön asioihin liittyviin lähettämiimme kysymyksiin. 





Vielä on yksi murhe. Antibesin majoittajamme perää meiltä arviota kortteeristamme, mutta Airbnb on saanut vaimoni tilin sellaiseen solmuun, että palautetta ei voi antaa. Hän on palvellut meitä hienosti, joten hän on kiitoksensa ansainnut.

Viestejä on lähetetty, mutta olemme saaneet vain jotakin automaattivastauksia. Yhtiö haluaisi meidän jaksavan tutkia heidän valmisvastauksiaan, mutta en usko sieltä löytyvän apua kummalliseen ongelmaamme. 

Pääsimme niin pitkälle, että saimme joltakin oikealta ihmiseltä viestin, jossa hän pyysi selittämään ongelmaa, jota vaimoni oli pari kertaa heille jo avannut, 

Yritin vastata hänen viestiinsä puhelimestani, mutta varmistusjärjestelmä oli niin hankala, että luoti jäi piippuun. Minulta pyydettiin tekstiviestillä tullutta kuusinumeroista lukua, mutta kun sitä poimin, vanha yhteys oli katkennut eikä saamani koodi toiminut. 

Näitä matkailun riemuja nämä. 






#matkailu #ranska #haaste #ongelma #autoilu #majoitus #hotelli #lyon 











2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heikki. Olet kehityskelpoinen nuori mies, tai ainakin kehityskelpoinen

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kun melkein sanoit minua nuoreksi, ja kuten oikaisit, sitä en ole. Kesäkuussa seitsemänkympin kello kilahtaa, joten kehittymisellä alkaa olla kiire.