Vihreä Hesburger
Aidolta näyttää.
Onko tämä kierrätysreliefi?
Minusta tämä ravintola näyttää ihan aidolta kierrätysprojektilta. "Vihreyden pitoisuutta" on hankala arvioida.
En ole nähnyt tällaista muissa Heseissä.
Kun tätä varten on opeteltu tarpeelliset temput, tuntuisi luontevalta levittää konseptia muihinkin ketjun ravintoloihin. Brändikäsikirja tosin menisi uusiksi. Idean levittäminen riippuu tietysti siitä, miten ketjun franchising-yrittäjät suhtautuvat asiaan.
Ketjun perustaja Heikki Salmela on jostakin syystä fb-kaverini, vaikka en tunne häntä henkilökohtaisesti. Vastaisikohan, jos kysyn projektista.
Eräs arkkitehtiystävämme tuntee tämän Hesen suunnittelijan. Ystävämme on itsekin kiinnostunut kierrätyksen ja arkkitehtuurin yhdistämisestä.
Yhtiön vastuullisuussivun pikaisen silmäilyn perusteella vaikuttaa, että heseläiset ovat tosissaan syventyneet vihertymiseen.
#hesburger #pikaravintola #pikaruokala #ravintola #franchising #ketju #yrittäminen #pikaruoka #hampurilainen #ranskalaiset #takeaway #brändi #konsepti #kestäväkehitys #vihreys #vastuullisuus #ympäristö #ilmastonmuutos
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti