Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Mihin hammasmukia tarvitaan? Lyijykynätyö "Purjeveneitä Hietalahdessa"


Purjeveneitä Hietalahdessa
Join keittiön pöydän ääressä mielestäni puhdasta vettä hampaidenpesumukista eilen. Minua opetettiin, ettei siitä pidä ryypätä. Aikaisemmin minulle on sanottu, ettei hampaidenpesumukiin saa sylkeä hampaidenpesuvettä vaan se syljetään vaikkapa toiseen vesilasiin. Nyt kysymykseni kuuluu: Mihin hampaidenpesumukia käytetään?

Joku ehkä muistaa seinään liimattavat opastussarjakuvat 60-luvulla. Oli niissä kuvissa hampaita! Ei niissä kuitenkaan minusta hammasmukin tiskaamisesta mitään puhuttu.

Juhlapaikan varaus on varmistunut. Iloinen yllätys oli se, että saliin mahtuun 80 henkeä. Juhlat pideltään lauantaina 9. elokuutta 2014 klo 15.00 Olaus Petri församlingenin tiloissa Etu-Töölössä Helsingissä. Olemme tänään soitelleet ja viestitelleet selvittääksemme mahdollisten vieraiden pääsyä. Monelle aika ei sovi, joten noilla tiloilla pärjäämme. Jos jostakusta tuntuu, että jotain on jäänyt tekemättä, laita vinkki.

Olen piirrellyt lyijykynätyön, jonka näette ohessa. Koko on noin 20 x 29 cm.

Vointini on pysynyt aika hyvänä. Toivottavasti jatkuu näin. 





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja onhan semmonenki kuin Omeprazol ja maitotuotteita ja/tai kalkkitabletteja olisi hyvä nauttia, jos nyt yleensä nautinnosta on kyse, mutta siinäkin taas varottava etusormi iskee: jos on taipumus virtsakiviin, niin liika kalkin/maitotuotteiden välttäminen olis paikallaan. Että Aina joku eksyy, kirjoittanut Reko L.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos informaatiosta Reko L.!