Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 4. tammikuuta 2024

Viehättäviä näkymiä ja tunnelmia Antibesistä

 

Lopussa aasinsilta Che Guevaraan



Vaikuttava on, mutta mikä lie. Lähellä meitä. Paikalta on purettu aikaisemmat rakennukset ja tilalle tullut puisto ja tuo rakennus. 

Minulla on Prattelnin-Valencian postaus vielä kesken, joten tässä välipalaksi tuoreita tunnelmia Antibesistä.



Uutta pukkaa, mutta kaikki on vinksin vonksin ... Kun tarkemmin katsoo, huomaa idean. 









Huomaa linnut!


Tässä tunnelmapaloja pizzeriasta. 


23 s.

26 s.

16 s.
















9 s.














Täh!!!

Kuka kehtaa brändätä firmansa Che Guevaran naamalla. Raaka vallankumoustaistelija, jonka sanotaan pitäneen teloittamisesta. Joku nälkäänsä ryöstänyt poikakin maksoi rikoksensa hengellään. 

Freedom Maritime myy ja toimittaa varusteita jahtien omistajille, jotka Antibesissä tuskin ovat köyhiä. Miten Guevara voi vedota näihin. Vallankumousromantiikkako! Luulen, ettei monikaan Guevaran naamaa paidassaan kantava tiedä millainen mies oli kyseessä, 

Päätän tämän postauksen tähän purkaukseen.  



#matkailu #ranska #provence #autollaeurooppaan #antibes #automatkailu #auto #autoilu #nizza #pizzeria #pizza #cheguevara 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Che Guevara on kyllä yksi minun idoleistani opiskelija- ja radikaaliajoiltani. Hänkö siis raaka?? 😳

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos kysymyksestäsi. Ensinnäkin hän pyrki kommunistiseen yhteiskuntaam, jollaiset eivät ole tunnettuja ihmisoikeuksien kunnioittamisesta. Hänen johdollaan ilmeisesti kohdeltiin vastustajia julmasti, käytettiin väkivaltaa, teloitettiin ihmisiä ilman asianmukaista oikeudenkäyntiä ja kidutettiin. Olen lukenut, että hän itse piti teloittamisesta. Luulen, että hänen ihailunsa Suomessa mahdollistui paljolti tietämättömyyteen hänen todellisesta olemuksestaan.