Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 3. kesäkuuta 2017

Hitchball 4000
Kirjoitin pari vuotta sitten postauksen (Osallistuimme liftauskisaan ...), jossa kerroin hauskasta sivujuonteesta matkallamme Jyväskylään. Otimme silloin kaksi liftaria mukaamme Helsingissä ja annoimme heille kyydin Jyväskylään.  Kävi ilmi, että oli meneillään liftauskilpailu.

Hitchball 4000 -kisa on juuri nyt meneillään viidettä kertaa. Suomen juhlavuoden versiossa ei voittaja ole se pari, joka käy kauimpana ja ehtii takaisin runsaan viikonlopun kuluessa, vaan se, joka ehtii keräämään eniten pisteitä käymällä nimetyissä paikoissa, jotka ovat etukäteen pisteytetty. Kullakin paikalla pitää tehdä tietyt temput. Tämänvuotista sovellusta on innoittanut suosittu Afrikan tähti -peli.

Kisan motiivina on elvyttää liftausta, joka on ekologinen tapa matkustaa.

Saimme tarjota eilen yhdelle kilpailijaparille matkan Turkuun ja saimme taas mukavaa seuraa. Matka sujui rattoisasti. Saimme hyvän kuvauksen kilpailukonseptista ja sen historiasta, koska toinen matkalaisista on yksi kisan kehittäjistä. Sain tänään netin kautta selville, että hän on järjestävän seuran puheenjohtaja.

Puheenjohtaja on ollut kiireinen viime aikoina, koska tapahtuma kuuluu saaneen julkisuutta erittäin hyvin.

Saatoimme parin Förille, jolla yksi Turulle säädetty tehtävä piti toteuttaa. Lautalla pitää esittää jokin laulu. Tapasimme rannassa myös toisen kisaparin.

Pareilla on GPS-paikantimet mukanaan. Voit seurata heidän reittiään ja etenemistään täältä. Meidän matkalaisemme kilpailevat nimellä Villi Länsi.

Onnea kisaan Villi Länsi! Kiitos mukavasta matkaseurasta!

Ei kommentteja: