Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 10. joulukuuta 2020

Yllättävä kunnianosoitus

Ponnisteluni mustikkologian alalla on pantu merkille ja niille on osoitettu arvostusta asiaankuuluvalla tavalla. 


Sain eilen kuvassa olevan materiaalin. Nyt minullakin on jotakin rintamuksessa kannettavaa itsenäisyyspäivinä - tosin harkintaa näyttäytymisen suhteen soveltaen.

Kunniakirjan mukaan minulle on myönnetty Suomen mustikkologikillan suurristi sinisin silkkinauhoin.

Perustelut: Heikki on vuoden rookie. Hän on hyvä esimerkki uusmustikanpoimijasta. Hän on edistänyt mustikkologiaa kehittämällä horisontaalipoimintamenetelmää. Mustikan perkaukseen Heikki on yhdistänyt filosofisen ulottuvuuden ja lisäksi Heikki on todistanut lopullisesti, että isokin mies mahtuu mustikaan. 

Kunniakirjan on allekirjoittanut Mustikkologikillan suurmestari, Niipperin johtava mustikkologi. 

Kunnianosoituksen myöntänyt taho on mitä ilmeisemmin seurannut tarkoin blogiraportointiani tämänvuotisista ponnisteluistani mustikan poiminnan alalla. 

Tässä linkit poimintakokemuksiani koskeviin postauksiini: 

Onnellinen mies metsässä

Nuolasin ennen kuin tipahdin

Positiivisuutta pinnistellen

Hamsteri on tyytyväinen

Hamstraamassa taas

Lämpimät kiitokset huomionosoituksen myöntäneelle taholle!



3 kommenttia:

Heikki Honkala kirjoitti...

Menetin taas yhteyden tämän blogini ylläpitämiseen. Tämä kommentointi jostakin syystä onnistuu. Ehkä minut oletetaan jollakin tavoin ulkopuoliseksi. Alkaa kyllästyttää. Jos päivitystä ei ala kuulua, en ole päässyt läpi. Teille, jotka olette Facebookissa, voin kertoa tilanteestani seinälläni. Se on kaikille avoin. Yritän parhaani.

Heikki Honkala kirjoitti...

Google vaati minulta varmistusta, että olen oikealla asialla. Tämä tapahtui kännykän avulla. Valitsin vastaukseksi" kyllä" kuten piti, mutta en silti pääse kirjoittamaan uutta päivitystä. Saa nähdä, onko minun pakko siirtää blogin pitäminen Facebookiin, joka toimii häiriöttä.

Heikki Honkala kirjoitti...

Olen aloittanut tekstieni julkaisemisen Facebookissa seinälläni, joka on täysin julkinen. Toivon, että tämä järjestely sopii mahdollisimman monelle lukijalleni.