Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Voiko joku olla noin Ville Haapasalon näköinen?

 


Lähdin kävelylenkille. Ohittaessani Portsan K-marketin, äkkäsin sen vieressä kioskin,  jota en ollut ennen huomannut ja jonka sisällä oli kaksi miestä. Koppi vaikutti kevytrakenteiselta, joten arvelin sen olevan siirrettävä. 

Toinen miehistä oli kovin tutun näköinen. Kuin ilmetty Ville Haapasalo! Voiko olla noin kaksoisolento?

Palasin takaisin katsomaan mistä on kysymys. Näin jossakin nimen Haapasalo ja sanan hatsapuri. Se on varmaan jotakin syötävää. Päätin palata linnan kierrettyäni samaa reittiä takaisin. Toivoin että kioski on vielä auki. 

Paluumatkalla pysähdyin ostoksille. Utelin mitä myydään. Ville näytti minulle kahta hatsapuria, joista toisessa oli lihaa ja toisessa juustoa. Gruusialaista on. Kysyin vastaako ateriaa ja asia myönnettiin, Päätin ostaa yhden kumpaakin lajia. Saisimme vaimoni kanssa päivällistä ja jäisi varmaan seuraavallekin aterialle.

Juttelin hieman liiketoimien vierestäkin. Selvisi, että kyseessä on hänen ja oheisen kumppanin yritys. Näin ainakin ymmärsin. En tiedä onko myös muita omistajia tai työntekijöitä. 



Sain lämpimät hatsapurit mukaani.







Molemmat piirakat maistuvat minusta aika miedoilta, mutta pehmeän taikinamainen leipäosa sopii todella suuhuni. On varmaan energiapitoista, mutta voisin silloin tällöin syödä, jos tuoreena saa. 

Täältä löydät tarinaa tästä uudesta bisneksestä ja hatsapurista. 

Kyseessä näyttää olevan kiertue, ilmeisesti Keskon piirissä. Uutta tuotetta brändätään. Tuotteesta on myös pakasteversio (hatsapurillo), jota varmaankin saa K-kaupoista. Haapasalon tunnettuus antaa varmaan hyvän pohjan ponnnistaa. Oheistuotteitakin - kuten pipoja ja puseroita - löytyy.  

Haapasalo on perustanut leipomon Puumalaan, joten hän mitä ilmeisimmin keskittyy nyt tähän. 

Haapasalo on varsin maineikas myös itänaapurissamme ja hän osaa tunnetusti hyvin venäjää. Ehkäpä hän pohtii konseptin viemistä myös tuolle isolle markkinallekin. 

Minun tapauksessani Haapasalon naama sai minut kiinnittämään huomiota. Luultavasti toimii laajemminkin, ainakin houkuttelee kokeilemaan. 




Ei kommentteja: