Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Puntarointia

Sain Turun ohjeen, miten voin tehdä verkkoallekirjoituksen. Sain asian kuntoon. Jännää, että OP:n järjestelmään pääsee Nordean tunnuksilla.

Yritin saada yhteyden OP:n Vallilan konttoriin. En saanut yhdyshenkilöämme kiinni. Halusin varmistaa, että asiat ovat kunnossa. Luvattiin jättää rahoitusosastolle soittopyyntö. Ei tullut paluusoittoa, mutta päivä olikin jo aika pitkällä. Laitoin sähköviestin yhdyshenkilölle.

Olen tutkaillut Turun vuokravarastomahdollisuuksia. Keskustasta tuntuu löytyvän niukasti. Cityvarastolla on tilaa Iso-Heikkilässä eli aika lähellä keskustaa. Jättäisin mieluummin käyttämättä vuokravarastoja, koska niiden tarve johtuu usein vain siitä, että ei osata luopua tavarasta. Aika hankalaa se on meillekin. Minulla on nyt maalauksia vintillä kanakoppivarastossa, mikä ei ole kylmänä tilana tarkoitukseen hyvä. Kylmä koppi olisi uudessakin paikassa, jos tämänhetkinen suunnitelma toteutuu. Haluaisin kaikki maalaukseni kunnolliseen varastoon. Niitä on ollut parvekkeellakin ja pilalle on osa mennyt. Vuokravaraston käyttö on joustavaa, koska voi valita aina tilanteeseen sopivan koon. Pitkän päälle vuokraaminen tulee kuitenkin kalliiksi.

Etsin myös työtiloja. Yhdentoista neliön toimistohuoneen saisi noin puolellatoista sadalla kuukaudessa. Sellaiseen ei paljoa valmiita töitä mahdu, koska tekemisellekin pitää jäädä tilaa. Joutuisin ehkä vuokraamaan erikseen varastotilaa.

Kannattaisikohan sittenkin harkita Verkarantaa sen korkeasta hoitovastikkeesta huolimatta. Siellä olisi parvella tilaa töilleni.



12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lopettaisin sinun kirjoituksesi jo nyt.....olisin lopettanut sinuna jo aiemminkin; keskity terveyteesi ja läheisiisi.... EI Sinulla ole mitään annettavaa tänne eikä kenellekekään!!!!! Pysy kotona ja hoida hommasi! Ja ole hiljaa!

Anonyymi kirjoitti...

No onpa tympee tapaus tuo ylempi viesti :/

Aurinkoista päivää blogin pitäjälle!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos neuvoista. Hyvää kevättä.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos ja mukavaa päivää sinullekin!

Laulava aurinko kirjoitti...

Tsemppiä muuttohommiin, Heikki! Ja jatka ihmeessä kirjoittamista, tämä on mielenkiintoinen blogi ja sinulla on paljon annettavaa! Olen sitä mieltä, että kirjoittaminen ei millään tavalla estä "terveyteen ja läheisiin keskittymistä", on myös ihan tervettä, että on muutakin tekemistä kuin miettiä omaa sairautta ja terveydentilaa jatkuvasti. Pahantahtoisella ihmisellä lienee paha olla.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuli paha mieli ylimmäisestä kommentista. Ei voi olla ihan kaikki asiat kunnossa hänellä. Kiva blogi, seuraan ihan päivittäin, monipuolista asiaa. Jatka ihmeessä sujuvaa kirjoittamistasi ja pidä mieli virkeänä loanheittäjistä huolimatta. Yksittäistapauksia ovat, nykymaailman tuotteita. Mukavaa päivää, kesää kohti.

Annukka kirjoitti...

Heikki, mukava on lukea pohdintojasi tavallisesta arjesta ja toipumisesta. Jatka samaa linjaa!

Peppilotta kirjoitti...

Käsittämätöntä käytöstä anonyymiltä. Vinkiksi vain että oikeassa yläreunassa on punainen x, siitä kun painaa, niin ei Heikin eikä kenkään muunkaan kirjoittelut häiritse.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos Laulava aurinko! Joo, tämä kirjoittaminen antaa itsellekin. Voin kirjoittamalla ajatella asioita läpi. Sivulatauksista ja kommenteista päätellen tästä blogista on iloa muillekin. Lämmittää mieltä, kun tätä luetaan. Lykkyä sinullekin! Sinulla on yksi tärkeä vaihe ohi,

Heikki Honkala kirjoitti...

Lämpimät kiitokset kannustuksestasi! Toivottavasti olet jo toipunut kommentista.

Heikki Honkala kirjoitti...

Mukavaa kuulla Annukka. Paljon kiitoksia!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitoksia viestistäsi Peppilotta! Antaa viestin olla. Tänne tulee hyvin vähän tuollaisia. Hyvässä taideteoksessakin on hyvä olla jokin kontrasti. Luulen tunnistavani kirjoittajan.