Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 4. heinäkuuta 2017

Remontti pääsi vauhtiin

Tänään olemme ottaneet elämän rauhallisesti kotona Herttoniemessä. Olemme molemmat tarvinneet lepoa.

Hömelöin taas kerran. Unohdin jättää ottamatta Sandimmunia tänä aamuna, enkä voinut siksi käydä labrassa. Huomenna sitten.

Soitin koululle ja kuulin, että voin jättää avaimet neuvontaan, jos kiinteistöyhtiön toimistossa ei ole ketään paikalla. En saanut lähdetyksi tänään. Ehdin tuon hoitaa myöhemminkin.

Olemme saaneet kuvia työmaalta. Hommat edistyvät nopeasti.

Olen aloittanut saamiemme tarjousten setvimisen. Kun maalari saa makuuhuoneet tehdyiksi, lattiamies voisi jo aloittaa niissä. Pitää vain ensin valita lattian tekijä, samoin kylpyhuoneen laatoittaja. Tarvitsemme myös putki-ja sähkömiehen.

Tekijoitä on tarjolla ihmeen hyvin, vaikka on sekä loma- että rakennussesonki meneillään. Olen käyttänyt Urakkamaailma.fi -sivustoa ja laittanut suoria yhteyspyyntöjä yritysten nettisivujen kautta.

Kun tekijät Turun projektiin on hankittu, voimme keskittyä järjestelemään muuttoa Herttoniemessä.

Tapasimme sattumalta henkilön, jota kyyditin saamaan apua hänen kaaduttuaan pahasti. Kävi ilmi, että hän oli päässyt vielä samana yönä kotiin. Hän kertoi, että käynti Terveystalossa ei ollut turha, koska hän tarvitsi lähetteen.


2 kommenttia:

HenkkaK kirjoitti...

Myös kotimaisen tarjouspyyntöpalvelu www.kodinplaza.fi avulla vertailet remonttien tekijät. Tekijöiden hinnat, ehdot, takuut, taustatiedot ja arvostelut.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Toivottavasti muistan, jos/kun tulee tarvetta.