Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Pieni esine pysäytti ison auton



Jos haluat tehdä kiusaa jollekin Wolkswagen Touranin omistajalle, sinun ei tarvitse laittaa sokeria tankkiin. Olemme keksineet paremman keinon.

Touranin käsijarru on pieni nipukka keskikonsolissa. Kun vipua nostaa, alle aukeaa juuri sopiva kolo pienelle kolikolle. On muuten hankala saada pois. Jos raha pysyy raossa, käsijarru pysyy päällä ja auto paikallaan.

Poistaminen ei onnistu pinseteillä, neulalla eikä pikkuruisella ruuvimeisselillä. Jos joudut samanlaiseen pulaan, etsi ilmastointiteippiä. Se pelasti maanantaipäivämme.





Päivän kohteet olivat vaimolleni ja minulle tuttuja, koska vierailimme niissä kolme vuotta sitten.

Löydät näitä aiheita käsittelevän tuolloisen blogiartikkelini täältä: Pittoreski taiteilijakylä, lasinpuhaltamo sekä Légerin ja Renoirin museot

Ajoimme ensin Biotin kunnassa olevaan Fernand Léger -museoon

Légerin kirkkaat värit saavat hyvälle tuulelle. Joissakin teoksissa hän on käyttänyt mustaa väriä siten, että vaikutelma tuntui hieman tuhruiselta.












Olemmeko vaimoni kanssa pahanilmanlintuja? Vierailimme kolme vuotta sitten Nizzassa. Sen jälkeen kaupungissa on tapahtunut kauhistuttava terrori-isku. Samalla matkalla vierailimme Biotissa ja sitä on käyntimme jälkeen koetellut niin paha tulva, että Ranskan presidenttikin vieraili paikalla. Yksi vanhus menetti henkensä, kun vesi tulvi sisään eikä hän päässyt ulos.



Lounaan jälkeen vierailimme Biotin lasitehtaassa.




Kukkula harjalla on vanha Biot.


Hauskaa kun kännykkäni nappailee kuvia itsekseen.








Biotista suuntasimme matkamme Cagnes-sur-Merissä olevaan Renoir-museoon.



































Ei kommentteja: