Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 1. elokuuta 2017

H-hetki lähestyy

Kävin eilen viemässä ongelmajätteitä Kivikon Sortti-asemalle. Kävin myös vaihdattamassa kesärenkaat Euroreifenillä Roihuvuoressa. Homma sujui mutkattomasti. Uudet Michelinit kuljettavat autoa sulavasti.

Järeää kalustoa
Jäteaseman lähettyvillä on oudon autio rakennusjätteen hautausmaa
Laattamies ilmoitti tänään saaneensa hommansa valmiiksi. Lattiamies arvelee saavansa oman osuutensa melkein kokonaan tehdyksi viikonloppuun mennessä.

Sommittelemme muuttopäivää ensi viikon loppupuolelle. Täytyy vielä varmistella, että sähkö- ja putkityöt sekä keittiön kalustustuunaukset saadaan kuntoon.

Elokuun puoliväli lähestyy, joten pelivaraa on aika vähän.

Olen etsiskellyt muuttoautoa. Jos joudumme ottamaan auton kuljettajineen ja muuttomiehineen, kustannukset loikkaavat. Itse en ehkä saa ajaa riittävän isoa, jotta huonekalut mahtuvat mukaan. Pitää kai valita joko kaksi tai useampi keikka pakettiautolla tai yksi keikka kuorma-autolla. Jos operoimme pakettiautolla, joudumme vaivaamaan ystäviämme ja sukulaisiamme, koska tarvitsemme apuvoimia.

Muuttoliikkeet edellyttävät tavaroiden riittävää suojaamista, mutta heidän ratkaisunsa ovat muutoin vaivattomia. Hyvästä joutuu maksamaan.  



 



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muutto on aina rankkaa, mutta hyvä muuttofirma tekee siitä vähän siedettävämmän. Uskallan suositella oman onnistuneen muuttoni ansiosta: http://jypi.fi/ Ei ole maksettu mainos, joten kannattaa kysyä ainakin tarjousta.
-M

Heikki Honkala kirjoitti...

Totta. Muuttofirmoilla tuntuu olevan vaatimuksia tavaroiden pakkaamisen ja suojaamisen suhteen.

Satu kirjoitti...

Kiva, että homma on valmistunut. Meillä on laaja-alainen remontti vanhassa omakotitalossamme sekä piharakennuksissa täällä Riihimäellä. Seuraavassa vaiheessa on vuorossa timanttisahaus, joka onkin itselleni ihan uusi tuttavuus. Meillä on takaisin muuttoon vielä jonkun aikaa, mutta kyllä vielä joku kaunis päivä!