Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 30. elokuuta 2024

Mersumme ei taida vielä joutua paalattavaksi

 

Taustalla Pyhän Birgitan ja Autuaan Hemmingin kirkko. Samassa yhteydessä on Turun birgittalaisluostari. 

Näitä takavaloja joutunee moni vielä katsomaan. 

Olen käyttänyt daamiamme Muhkurin autohuollossa, Veholla ja Kaarinan Autoveljillä. Kahdessa ensin mainitussa oltiin siitä mieltä, että automaattivaihde tarvitsee kalliin varaosan. 

Olen kertonut näistä murheista parissa aikaisemmassa artikkelissani:




Muhkurissa ei muistaakseni vikaa olisi voitu korjata. Veholla voitaisiin, mutta kuvetta pitäisi kaivaa syvältä. 

Verkostoni automiehet ovat ehdottaneet öljynvaihtoa daamimme automaattilaatikkoon. Autollamme on ajettu noin 180 000 ja samat mömmöt lienevät vatkanneet nollasta tuohon. Muhkurissa ja Vehossa ei öljynvaihtoa ehdotettu. 

Velimies kertoi, että rikkonaisen osan voisi ostaa käytettynä edullisesti netistä. Soitin Vehoon ja kysyin varaosan numeroa. Eivät antaneet. Tällaisesta kotiinpäin vetämisestä en pidä.  

Meni puhumaan ongelmasta Kaarinan Autoveljille, joka on palvellut autoasioissa erinomaisesti. Mikko Lipposen kanssa totesimme pian, että vaihdetaan ensin öljyt. 

Tänään ne vaihdettiin ja automaattilaatikko toimii. Hurraa!

Auto-ongelmiin suosittelen lämpimästi Kaarinan Autoveljiä 👋

Katsoin AutoJerryn palautesivulta mainintoja kyseisestä korjaamosta. Mainintoja on paljon. Sen minkä jaksoin katsoa, palaute oli pääsääntöisesti erittäin vakuuttavaa. 








#mercedes #mercedesbenz #auto #saksa #taloudellisuus #ongelma #autonvaihto #veho #liikenne #autoilu #matkailu #automaattivaihde #vaihde #vika #luotettava #kaarinanautoveljet #kestäväkehitys #autohuolto #autokorjaamo #kaarina #turku 


2 kommenttia:

Taija-Tiia kirjoitti...

Mukava kuulla että teilläkin auto pelaa taas! Minunkin autoni joka edellisen postauksen aikaan oli korjaamolla, lähti taas käymään vaihtamalla virranjakaja, vaihto-osa löytyi onneksi paikalliselta purkaamolta ettei tarvinnut tilailla mistään kauempaa :)

Heikki Honkala kirjoitti...

Hienoa, että sait avun läheltä. Meillä kärry oikuttelee taas. Voi olla, vaihde pitää vain korjata.