Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 7. toukokuuta 2015

Guggis!

Olipa kulttuuripitoinen päivä tänään. Kävin aamupäivällä opiskelijoiden kanssa Taidehallissa, jossa oli laveasti esillä Guggenheimin arkkitehtuurikilpailun kuuden parhaan ehdotukset museoksi.

Kävin välillä lounaalla Asematunnelissa. Söin pikaruokasuosikkini pitakebableivän. Sitten minulla oli vielä kahden ryhmän kanssa vierailut Kiasmaan. Ensimmäisen oppaan kanssa tiirailimme hetken toisiamme ja mietimme, missä olemme tavanneet. Hän sitten muisti, että olimme pari vuotta sitten Mika Karhun käsivarapiirustuskurssilla TaiK:in avoimessa.

Innostuin vielä menemään Taidehalliin uudestaan, kun siellä oli klo 16.30 paneelikeskustelu Guggenheim -hankkeesta. Kerron näistä Guggis -jutuista lähemmin, kunhan saan kerättyä taas voimia.

Oli mukava pörräillä kaupungilla. Kävelin lopuksi Taidehallista Kaisaniemenpuiston kautta Hakaniemeen. Katselin tullessani Taidehallista, että tutunnäköinen mies tulee vastaan Nervanderinkadulla. Paavo Arhinmäkihän se siinä. Näin edukuntatalon liepeillä voi näitä poliitikkoja nähdä. Mennessäni sinne toista kertaa näin Timo Soinin tulevan parin seuralaisen kanssa Eduskuntatalolta päin.




Ei kommentteja: