Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Surullinen päivä

Pykäliä tuntevan kollegani oli sitä mieltä, että työpaikkaani liittyvästä tapauksesta kertova kirjoitukseni ei ollut paikallaan, joten se on poistettu. Otsikko jää hieman hämäräksi. 

Muistattehan, että Opitmistiklubi kokoontuu perjantai-iltana Espoon Olarissa. "Läksykirjana" on Ville Lähteen Niukkuuden maailmassa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, vaikka et lukisikaan kirjaa. Ilmoittaudu minulle sähköpostiin: heikki.honkala@icloud.com tai puhelimitse: 044-7756 318. Annan sitten osoitetiedot. Pohdimme taloudellisen kasvun tarpeellisuutta.


Huomenna on viimeinen päivä, jolloin oppitunteja. Punnerran äärirajoilla. Muistikin pätkii ja neuroosi pikkuisen pilkahtelee. Sitten alkaa arviointisavotta.


Kävimme eilen Orimattilassa tyyppäämässä pikkumersun. Oikein on kiva peli, kulki vakaasti, vaikka on pieni. Mutta voi voi. Ruostetta! Automiesveljeni ei suositte ja minä uskon häntä. Toinen vaihtoehto ja varmaan hyvä kunnoltaan on Halikossa, mutta meitä hidastaa se, että takapenkkillä on paikat vain kahdelle. Keskellä on kyynärnoja ja kolmatta turvavyötä ei ole.














Ei kommentteja: