Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

lauantai 10. kesäkuuta 2017

Remonttihuolia

Uuden kotimme remontti askarruttaa. Mahdollisia ehostuksen kohteita ovat keittiön kaapit, kaikki asunnon sisäseinät ja katot, osa lattioista ja kylpyhuone. Kylpyhuone on niin pieni, että kaitainen  pesukonekin tekisi sen ahtaaksi. Keittiöstä puuttuu tiskikone. Kummallekin koneelle pitää löytyä paikka keittiöstä.

Kylpyhuoneremontin ei tarvitsisi meille olla laaja, mutta isännöitsijän mukaan esimerkiksi osaa laatoista ei voi uusia ilman, että koko kylppäri uusitaan. Vanhaa ja uutta kosteussuojaa ei kuulemma saada luotettavasti yhdistetyiksi.

Osa lattioista on katettu muovimatolla, joka on aikansa elänyt. Keittiö kaipaa myös uutta lattiapintaa.

Asunnossamme on kahdella puolella parveke, toinen erityisen pitkä. Parvekelasitus kumpaankin maksaisi kai noin kahdeksan tonnia.

Nyt meillä on sormi suussa, koska emme halua käyttää liikaa rahaa remontteihin. Aika kuitenkin kuluu ja tästä asunnosta on lähdettävä elokuun puoliväliin mennessä.

Olemme saaneet tarjouksen osasta työtä. Ratkaisu on houkutteleva, mutta maksaa tietysti. Osan remontista on nuorin poikamme luvannut tehdä kesälomallaan.

Ajattelin ottaa patjan mukaan ja lähteä Turkuun. Voisin ainakin repiä vanhoja tapetteja seinistä, että päästään alkuun. Jaksamiseni on rajallista, mutta kai jotakin saisin aikaan. Tämä ei ehkä ole hyvä idea.

Ei kommentteja: