Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

maanantai 19. kesäkuuta 2017

Remonttiretkelle

Lähdemme vaimon kanssa survival-leirille Turkuun. Nuorimpaisemme hommaa meille tilapäispedit ja vähän muutakin kalustoa. Viemme täältä kaikenlaista tilapäisasumista avittavaa. Ensi yö on ensimmäisemme uudessa kodissa. Taidamme saada nauttia uudisraivaajatunnelmasta. Tämä on extreme-elämää varttuneille.

Minäkin aion repiä tapetteja, vaikka tuskinpa hirveitä jaksan. Voin olla työmaapellenä, juoksupoikana ja muutoin avustavana henkilönä.

Olemme saaneet maalarin, joka voi jatkaa, kun saamme tapetit pois.

Tilasin tänään laajakaistayhteyden uuteen asuntoon. Sen saamiseen menee päivä pari. Luultavasti blogikirjoittelu jää vähiin päivänä parina. En ole toistaiseksi onnistunut kytkemään läppäriäni kännykän avulla verkkoon. Tulemme keskiviikkona takaisin kotiin.

Jos innostut tulemaan talkoisiin, kilauta minulle (044-7756 318) niin neuvon reitin ja varmistan sisäänpääsyn.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taloyhtiöillä on aika hyvät pyykkituvat kuivatuksineen sekä saunat, joita kannattaa hyödyntää. Sitten ulos syömään: Roster tuomiokirkon kupeessa on uusi tulokas, Karu, Mami ja Smör. Sitten varmaan sinullekin tuttu Pippurimylly Itäisellä pitkälläkadulla. Sitten työ taas sujuu kuin leikki!

Heikki Honkala kirjoitti...

Joo, ollaan käyty tutustumassa ja hyvältä näytti. Saunaan emme ole vielä päässeet, mutta sieltä näkee kuulemma merelle. Komea näkymä siitä kerroksesta onkin. Kiitos ruokapaikkavinkeistä. Vielä jos löytyisi 24/7 katukeittiö kävelymatkan päästä, jos vaikka herää yöllä nälissään ja jääkaappi kumisee tyhjyyttään.