Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Lupsakkaa meininkiä


Menin tänään uudelleen Euroreifen-rengasliikkeeseen Roihuvuoreen. Oikea takakumi osoittautui taas vähäilmaiseksi. Kaveri tutki sitä. Paikkaaminen olisi kai ollut hankalaa. Hän rupesi etsimään tilapäisrengasta lomamatkamme ajaksi.

Päätin kysyä, olisiko heillä eilen yhtenä vaihtoehtona ehdotetut Michelin Energy Saver -renkaat hyllyssä. Ei ollut. Maahantuojallakaan ei ollut. Isäntä tiesi, että Michelinien jälleenmyyjillä on velvollisuus luovuttaa puuttuvat tällaisessa tilanteessa, jos sattuu olemaan. Vantaalta löytyi.

Valitsemani renkaat ovat kalliimmat kuin muut annetut vaihtoehdot, mutta nimestään päätellen varmaan hyvä valinta. Jospa noilla kehtaamme joskus ajaa Michelin-tähditettyyn ravintolaan lounaalle (jos raskimme). Sama yritys muuten valmistaa renkaita ja jakaa kyseisiä tähtiä. Autoilijat tarvitsevat ravitsemuspalveluita.

Sovittiin, että tulen lomareissuni jälkeen asennuttamaan uudet renkaat autoomme. Lomamatkamme turvallisuus varmistui, sillä sain tilapäisen takatassun autoomme parin kympin korvauksella.

Euroreifenillä on ainutlaatuinen tunnelma. Juttelimme hetken niitä näitä kaikki kolme, isäntä, rouva ja asentaja. Tällainen lupsakka toiminta on varmaan mahdollista, kun on vanha ja laaja asiakaskunta sekä pienet kiinteistökulut.

Ei kommentteja: