Jatkoin eilen puolukkasavottaa. Keräsin roskat pois ja laitoin sekä kypsät että raa'at sekaisin. Näytti kuin marjat olisivat kypsyneet hieman, vaikka ovat poimittuja. Onko sellainen mahdollista?
Sovelsin Marttojen hyytelöimisohjetta. Siinä kehoitetaan keittämään ensin 15 minuuttia, kokeilla hyytelöitymisastetta ja jatkaa tarvittaessa keittämistä vielä viidellä minuutilla.
Keitin saman tien 20 minuuttia. Marjoja oli kolme ja puoli litraa. Kaadoin joukoon yhden kilon sokeria.
Sain mielestäni aivan kelvollista hyytelöä. Laitoin tuotoksen neljään muovipurkkiin, joista kolme laitoin pakastimeen.
2 kommenttia:
Kiehuminen on kaunista! Ja tuo väri myös.
Siis esteettinenkin elämys!
Lähetä kommentti