Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Seniori Looks


 Yöpuku: Lidl. Väritys miehekäs. Villasukat Roomatar-Anskun lahjaksi neulomat. Lukulasit: malli "tusina". 

Lapsuudenkodissani käytettiin kokoyöpukua, joka on minulla yhä mieluinen valinta. On mukava nukkua kunnolla puettuna. Jos ovikello soi, asu sopii oven avaukseen. Jos tulipalo syttyy, on edes jotakin kunnollista päällä. Nuoret miehet taitavat nykyään käyttää boksereita tai pikkukalsareita. 

Yösukkien parimäärä vaihtelee. Joskus ollut kolmet, ehkä jopa neljät. Tällä kertaa yksi ohut pari villasukkien alla. Tosin viime aikoina jalat tuntuneet harvoin kylmiltä. 

5 kommenttia:

Heikki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heikki kirjoitti...

Minullakin oli vuosia tuon tyyppinen suosikkina, pidin siitä kovasti, syytä en muista, olisko ollut miehekäs olo? Mutta nyt jo vuosia olen nukkunut ilman mitään, se on nykyään kaikkein mukavinta ja yhä on myös olo kuin olisin oma itseni...

Heikki Honkala kirjoitti...

Ydin on kuoriutunut esiin. Hyvä peittopäälle.

Taiveaho kirjoitti...

On käytännöllistä, että tulipalon syttyessä kalliita sekunteja ei mene alushousujen etsimiseen. Minkä ottaisit mukaan mieluiten jos tulipalo syttyisi ja sinulla olisi aikaa ottaa jotakin mukaan.

Heikki Honkala kirjoitti...

Työ- ja muilla todistuksilla ei eläkeläiselle ole enää suurta virkaa, mutta valokuvausalbumit ja ulkoiset muistilevyt, joissa kuvia ja videoita. Huoneiston osakekirja taitaakin olla pankissa. Tällaisia tulee mieleen.