Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Pesukoneraportti

Kävin pesemässä pyykit aamupäivällä naapuritalon tuvassa.

Olen soittanut Kodinkonetiimiin, joka on ensisijaisesti huoltoliike. He myös myyvät ja asentavat. Odotan heiltä tarjousta. Liikkeen edustaja totesi Candysta ettei sitä voi suositella. Hänestä Elektrolux ja AEG ovat parempia. Molemmat kuulostavat hyviltä kokemuksiemmekin perusteella.

Kuitista selvisi, että joudumme maksamaan 85 euron palveluosuuden.

Yritin soittaa Itiksen Giganttiin selvittääkseni asioita. Ei vastattu. Puhelu meni kai myymälään ja asiakaspalvelijat voivat olla varattuja. Laitoin kyselyn sähköpostitse, Vielä on ole saanut vastausta.

Kaikkein noloin vaihtoehto olisi se, että joku tulisi, painaisi jotakin nappia ja kone käynnistyisi.


Olen miettinyt, jaksaisinko lähteä Kinnulaan tapaamaan vanhempia ja muitakin sukulaisia. Samalla voisin vierailla nuorimman sisareni perheessä Reisjärvellä. Matka on toipilaalle rankka, teki sen millä tavoin tahansa. Vanhempani ovat kuitenkin iäkkäitä ja äitini vakavasti sairas. Ristiriitainen tilanne. Jotakin pitää päättää, kun vaihtoehdot selviävät. Vaimoni on lähdössä muutamaksi päiväksi Tukholmaan.

2 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Onpas pesukonesoppa. Minäkään en suosittele Candyä. Hajosi nopeasti. Nykyään pyykkään pesutuvan isoilla teollisuuskoneilla. Tulee hyvää jälkeä, mutta on hiukan vaivalloista varata pesukone ja raahata pyykkikassit pihan poikki.

Eetu kirjoitti...

Onpas harmi kuulla, että pesukoneesi on mennyt rikki. Kannattaa olla tarkkana juuri merkkien kanssa, koska oman kokemuksen mukaan juuri osa merkeistä on aika huonolaatuisia. Toivottavasti saat huoltoliikkeeltä hyvän tarjouksen ja asennuksen vaikka kylkyyn!