Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Mitä teemoja haluaisit radioon huomiseksi?


Jarmo Laitaneva on lähettänyt minulle teemoja, joista mahdollisesti keskustellaan huomenna. Sanon mahdollisesti, koska suoran lähetyksen kulku ei ole täysin ennustettava. Hän on pyytänyt myös minulta teemaehdotuksia ja olen yhden hänelle jo lähettänytkin. Koen, että vanhetessani yhä etsin jollakin tavoin itseäni ja sen myötä eheytymistä. Tämä on ehdottamani teema.

Jos sinulla tulee mieleen, jokin teema, josta toivoisit meidän keskustelevan, laita se minulle joko kommenttina tänne blogiin, viestinä sähköpostiini (heikki.honkala@icloud.com) tai Facebookin kautta. Laitan ehdotukset Jarmolle, joka kasaa aineiston ennen lähetystä maanantaiaamuna. Ohjelma alkaa klo 11 suorana Ylen Puheessa. 

Kiitos ideoista jo etukäteen! 




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksi teema voisi olla suomalainen yksinäisyyden, yksin pärjäämisen ja yksin elämisen kulttuuri. Asutaan yksin, eletään yksin ja kärsitään yksinäisyydestä, koska Suomessa tehdään vain niin. Perheet ja suvut eivät välttämättä pidä kovin paljon yhteyttä, naapureita ei tunneta ja ystäviäkään kaikilla ei ole. Kulttuurimme on hyvin yksilökeskeinen, joka johtaa siihen, että ihmiset elävät yksin omissa lokeroissaan. Valitettavasti.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos ehdotuksestasi. Välitin sen eteenpäin. En tosin ole ihan oikea henkilö puhumaan tuosta aiheesta, kun minulla on runsaasti jälkipolvea, joka pitää yhteyttä. Mutta jonkinlaisena huolena mahdollisen leskeydestä voisi tulla esiin.

Unknown kirjoitti...

Kuuntelin jälkilähetyksenä. Kiitos hyvästä ja avoimesta keskustelusta. Laitaneva on erinomainen toimittaja ja aihe oikein tarpeellinen. Minullakin lapsia iso porukka ja kiva oli kuulla sinun näkemyksiäsi isovanhemmuudestasi.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos palautteestasi tfranzi! Mukava kuulla, että pidit.