Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 27. helmikuuta 2017

Onnellinen ilta

Elävän mallin piirustus alkoi tänään. Kyllä tuntui hyvältä. Tuttu luokka, tuttu opettaja ja vanha kunnon meininki.

Ensin tehtiin yhden minuutin ääriviivapiirustuksia, sitten kolmen minuutin sutturapiirroksia ja lopuksi yksi 20 ninuutin työ. Meillä oli nuorehko miesmalli.

Tuntui hankalalta aloittaa, mutta kun pääsin vauhtiin, oli todella mukavaa. Pidän eniten nopeista. On koko ajan rynnättävä eteenpäin. Melkein kaikki epäonnistuvat, mutta pakollisella kovalla vauhdilla niihin voi saada hienoa liikettä.

Tässä pari minuutin työtä, joissa kaikki ei ole kohdallaan, mutta kokonaisuus toimii mielestäni aika mukavasti.






Hei lukijat! Meillä on ollut nettithteys poikki perjantaista lähtien. Siksi blogini on vaiennut joksikin aikaa. En ole onnistunut kirjautumaan kännykkäni avulla Bloggeriin siten, että voisin tehdä uusia postauksia. Tulin kirjautuneeksi Googlen järjestelmään eri tunnuksella kuin tavallisesti. Sillä en päässytkään tähän blogiini. Nyt kännykkäyhteys ei anna minun yrittää muilla tunnuksilla. Netti on poikki useista asunnoista meidän linjassamme. Dna;n kaveri kävi tänään ja kävi ilmi, että piuha katkaistu meidän yläpuoleltamme. Nyt on korjaaja tulossa jostakin antennifirmasta. Nyt on paaston aika alkanut. Meillä on nyt pieni nettipaasto. Netin käyttäminen on hankalaa käytettävissäni olevalla pienellä luurillani.

Ei kommentteja: