Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

sunnuntai 13. elokuuta 2017

Ihmeitä on tapahtunut

Tällaisessa remontti- ja muuttotilanteessa kirkastuu erityisesti kuinka merkityksellistä on, ettei meidän vaimoni kanssa tarvitse ponnistella kaksin. Olemme syvästi kiitollisia perhe-, ystävä- ja sukupiirillemme.

Meille alkoi valjeta perjantaina matkalla Turkuun, että muuttokuorman purkaminen tulisi venymään pitkälle yöhön meidän ja kahden muuttomiehen varassa. Vaimoni hälytti apuvoimia ja heidän avullaan tavarat oli siirretty illalla yhdentoista tienoissa.

Muuttomme ajoittui huomiota herättävien luonnonilmiöiden väliin. Muuttopäivänä perjantaina näimme vaikuttavan merisumupilven ryömivän Helsingin ylle. Lauantaina oli pääkaupunkiseudulla pokkeuksellisen raju Kiira-myrsky. Ihmisiä oli jopa kehotettu siirtymään sisätiloihin.

Muuttokuormaa

Puutarhakadulla oli tehty muuttoa edeltävänä päivänä huikea urakka tilan raivaamiseksi muuttokuormalle.


Lauantaina tapahtui uusi ihme. Valtavasti tavaraa etsiytyi laatikoista parempiin paikkoihin, keittiölaitteita saatiin käyttökuntoon ja kylpyhuoneen koukut ja muut sellaiset ilmestyivät paikoilleen.
Työtaso odottaa vielä toista lakkausta.Tänään olemme olleet ystävämme luona lounaalla. Saimme taas rakkautta osaksemme. Olimme aivan uupuneita.

Tämä kuva symboloi hyvin tämänhetkistä elämäntilannettamme. Tarvitsen taskuuni vain yhden avaimen. Voisin hankkia kauniimman perän.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Mielenkiintoinen toi pesukoneen paikka!

Anki Pälve kirjoitti...

Onnea jatkoon
Toivon aivan sydämen pohjasta.

Anki Pälve kirjoitti...

Onnea jatkoon
Toivon aivan sydämen pohjasta.

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos Anki!