Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

torstai 22. toukokuuta 2014

Melkein terveen paperit

Sain Meikusta tänään radiologin lausunnon tietokonetomografiakuvauksesta. "Kiveslaskimoon oikealla liittynneet lymfoomatiivistymät ovat hävinneet, ... tuumorissa ei näy enää varjoainetehostumaa. Uusia lymfoomamuutoksia ei näy missään. ... keuhkoissa ei näy malignia eikä patologisianestekollektioita ole."

"Erinomainen CR tasoa lähenteleä hoitovaste, jossa retroperitoneaalisesta lymfoomamassasta on enää ohut vähäinen jäänne jäljellä, muuta lymfooman jätettä ei näy missään."

Sain Meikussa monta annosta hoitoja. Tällä kertaa kanyyli jätettiin valmiiksi huomista varten.

Lasten suusta:
Vaimoni toppuutteli pikku neitoja kimpustani eilen, kun pappa on väsynyt. "Kyllä me suakin rakastetaan, mutta pappa meinasi kuolla."


1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Syöpä taitaa olla melko lailla yleistynyt sairaus viime vuosina ja se kuulemma tulee vielä enemmän lisääntymään tulevaisuu-dessa.
Mieheltäni leikattiin kurkusta syöpä pari vuotta sitten, se oli kasvanut kilpirauhaseen kiinni ja lääkärin mukaan kun kilpirauhanen poistettiin niin syöpäkin poistui samalla... Nyt minulla on ollut ihossa kaksi haavaa noin vuoden verran ja lääkäri sanoi sen olevan syövän esiaste, siis ihossa. Mutta hän meinasi että se paransi sädehoidolla. Itse kuitenkin suhtaudun varauksella näihin lääkärin puheisiin, koska syöpä on niin arvaamaton sairaus.