Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Koronavirus leviää telepaattisesti!

Tutkijat ovat saaneet selville, että koronavirus saataa levitä ajatuksien kautta. Aivotoiminnot ovat sähkömagneettisia ilmiöitä ja ne voivat saada vastetta toisten ihmisten aivoissa. Tartuntavaara on suurin niiden ihmisten kesken, jotka ovat samalla aaltopituudella. Erityisen vaarallinen tilanne on toisiinsa rakastuneiden ihmisten kesken. Jos on kysymyksessä yksipuolinen rakkaus, on tilanne parempi, koska epätoivotun rakkauden kohteeksi joutuminen kasvattaa nopeasti immuniteettia. Tiedemiehet tutkivatkin, voitaisiinko näin syntynyttä sähkömagneettisten ilmiöiden törmäystä mallintaa siten, että immuniteettia voitaisiin tuottaa keinotekoisesti.

Erityisen suuressa tartuntavaarassa ovat ihmiset, jotka ajattelevat toisiaan samanaikaisesti. On ymmärrettävää, että rakastuneilla käy näinusein.  Ajatukset ovat myönteisiä ja voimakkaita kumpaankiin suuntaa. Virus tartuu hyvin nopeasti osapuolista sille, joka on vielä terve.

Myös ystävät, työtoverit ja sukulaiset muodotavat tartuntaketjuja. Kuten rakastuneiden, heidänkin on pyrittävä välttämään toistensa ajattelemista. Hallitus on toistaiseksi päättänyn vain suositella tätä, koska vartiointia on vaikea järjestää. On kuitenkin päätetty pohtia, voitaisiinko varusmiehiä pikakouluttaa toimimaan ajatuspoliiseina. Kyseeseen voisivat tulla myös henkilöt, jotka ovat erityisen kiinnostuneita naapureidensa elämästä ja muutoinkin muiden ihmisten keskinäisistä suhteista. Nopeana ehkäisykeinona toisilleen läheisten ihmisten kehoitetaan sopimaan keskenään, milloin ajattelevat toisiaan. Ajattelutuokiot voidaan aikatauluttaa siten, että kumpikaan eivät ajattele toista yhtäaikaa.

Tehokkaaksi keinoksi on ajateltu myös sanotun ajatusten kotipesän rakentamista mieleensä. Tämä tarkoittaa kotona olevien tavaroiden ajattelemista. Jos mieleen tulee joku henkilö, kannattaa alkaa heti muistella, mitä tavaroita on kotona ja miltä ne näyttävät. Kannattaa siis pysytellä kotona, koska siellä esineitä voi myös katsella.

Kaupoissa käyminen on rajoitettava ehdottomaan minimiin. Jos kaupassa kohtaa jonkun ihmisen, joka herättää ajatuksia, on heti kiinnittää huomio johonkin elottomaan. Jos tavattu henkilö näyttää esimerkiksi viehättävältä, rumalta, viisaalta tai kierolta ja herättää siten häneen kohdistuvia ajatuksia, kannattaa työntää pää lähimpään pakastealtaaseen ja alkaa havannoida esimerkiksi pakastekalojen estetiikkaa.

Jos henkilö ajattelee olevansa itse ruma, komea tai jollakin muulla tavalla ajatuksia herättävän näköinen, hänen kannattaa pysytellä kotona ja turvautua kauppa-asioissa sellaisten henkilöiden apuun, joilla tiedetään olevan vähän ajatuksia.

Taudin leviämisen ehkäisemiseksi kehoitetaan erityisesti uusmaalaisia olemaan ajattelematta maakunnan rajojen ulkopuolisia. Rajoilla vartioivien poliisien ja varusmiesten toiminnan tueksi suunnitellaan moniammatillista toimikuntaa kehittämään maantieteellisiä ajatusrajoja.

Tukan ja kasvojen ahkeralla pesemisellä ei vielä ole todettu ajatustartuntoja ehkäisevää vaikutusta, mutta siihenkään keinoon turvaumista ei ole suljettu pois.

Hauskaa aprillipäivää kaikille!


Ei kommentteja: