Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 28. elokuuta 2015

Käsi sydämelle - Holocaust on palannut


Itävallasta löytyneen rekan tavarasailöstä on löytynyt kymmeniä pakolaisruumiita (HS). Välimereen hukkuu jatkuvasti pakolaisia. Outoa on, että kuolemiin tuntuvat olevan yleensä syyllisiä tunnottomat jobbarit, jotka rahastavat eivätkä välitä pakolaisten kohtaloista.

Minusta näissä tapahtumissa on jotakin samaa kuin Holocaustissa, paitsi että natsien sodanaikaisista hirmuteoista ei laajalti tiedetty.

Miten Eurooppa voi olla näin avuton tällaisten ryövääjien edessä? Onko olemassa hiljainen sopimus, että antaa niiden kuolla, jotta niitä ei tule enemmän?

Sama kuvio toistuu. Juutalaisia pidettiin etnisesti erilaisina. Nyt suojellaan Euroopan lintukotoa erilaisilta tulijoilta.

On ymmärrettävää, että tavalliset saksalaiset eivät puuttuneet asiaan, kun juutalaisia vietiin, koska omakin perhe olisi joutunut vaaraan. Meillä ei ole sitä riskiä.

Me seuraamme median kautta tapahtumia, mutta emme vaadi poliitikoiltamme tosi toimia. Olemmeko hiljaisia sivustakatsojia, jotka itsekin toivomme, että rajat eivät vuoda ja ongelma pysyy kaukana?

Nuorin Itävallan rekasta löytyneistä oli kaksivuotias tyttö. Tätä vartenko hän oli syntynyt?

Hiljainen sopeutuminen tekee meistä kylmäsydämisiä.

Ei kommentteja: