Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 29. elokuuta 2015

Ongelle alitajuntaan

Mielialani on kohentunut. Sovimme siitä huolimatta eilen lääkärin kanssa, että käyn muutaman kerran juttelemassa psykologin kanssa. Meillä on tällainen mahdollisuus työterveyspalvelussamme.

Saa nähdä, hyödynkö siitä mitään. Kai minun on annettava eheytymiselle mahdollisuus. Josko nousisi esiin jokin löydös tai tämä psykologi osaa käsitellä jo tiedostettuja asioita erityisen hyvin kanssani.
Lääkärin mukaan on kahdeta tarjolla olevasta psykologista toinen on ratkaisukeskeisempi kuin se toinen. Ajattelimme, että jälkimmäinen sopisi minun tarpeeseeni paremmin.

Alitajunnassa olevien asioiden käsittely tuntuu ikuisuusprojektilta, mutta ehkei kannata heittää kirvetä kaivoon. Syövän pintaa kohti röykyyttämiin juttuihin täytyy suhtautua vakavasti.

Onkohan tämä vaivaannuttava asia lukijalle? Arvelen, että useimmille ei. Rahaan ja parisuhteeseen liittyvät ainakin tietyt teemat olen oppinut olevan sellaisia.


Meitä olisi kaksi pelaajaa valmiina kyykkäotteluihin sunnuntaina Kaisaniemenpuistossa klo 14. Lähtisitkö mukaan? Josko saataisin kahdesta neljään pelaajaa lisää? Enemmänkin mahtuu, kun vuorotellaan. Ilmittoittautuisitko kommentteihin tai sähköpostiin, jonka löydät tuosta oikealta. Huomenna on varmaan vielä kesä.

Ei kommentteja: