Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 2. helmikuuta 2018

Pussauskoppi


Ourselfie
Täkäläisessä asuintalossamme on todella pieni hissi. Sen väitetään olevan kolmelle hengelle tarkoitettu, mutta kaksikin joutuu sulloutumaan tosissaan, että ovi suostuu menemään kiinni. Hissimatkamme ovat täällä helliä hetkiä. 


Busseissakin on ahdasta, mutta helliminen ujostuttaa. 


Kävimme Starbucksissa. Minusta kahvilassa pitäisi olla posliiniset astiat.. 


Asiakaspalvelija merkitsi mukit nimellä. Noissa pitäisi lukea Honkala.  


Avenue Jean-Médecin katu, jolla kulkee ihmisiä, pyöriä ja raitsikoita. Taustalla olevista punaisista rakennuksista vasemmanpuoleinen on tavaratalo Lafayette.


Kävin eilen Fnacissa, joka on täkäläinen Verkkokauppa. Yhdessä kolkassa oli myynnissä Moleskine-kalentereita ja muistikirjoja. Nyt on keksitty yhdistää paperinen muistikirja tietotekniikkaan. Moleskinella on muistikirjamalli, johon erikoiskynällä kirjoitettu teksti ja piirretyt kuvat siirtyvät sitä mukaan kännykän tai tabletin ruudulle kun jälkeä syntyy. Miten olemme tulleet toimeen ilman tällaista.


Kerroin taannoin, että kauppakeskus Nicetoilen nimi tuo mieleeni kauniin vessan. Tänään hoksasin, miten nimen on täytynyt syntyä. Nizza on ranskaksi Nice, ja étoile tarkoittaa tähteä. Hieman puristamalla on syntynyt nimi Nicetoile. 

Vuokraajapariskuntamme piipahti tänään. Kävi ilmi, että isäntä on asunut Nurmijärven kirkonkylässä kuten minäkin, hän tosin minua myöhemmin. Hän on käynyt kouluakin samoissa rakennuksissa kuin minä kansa- ja oppikoulua. Koulujen nimet olivat välillä muuttuneet koulu-uudistuksen myötä. Oli kiva muistella kummallekin tuttuja paikkoja ja henkilöitä. Serkkuni on ollut hänen kanssaan samalla luokalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Vuokraajapariskuntamme piipahti tänään. Kävi ilmi, että isäntä on asunut Nurmijärven kirkonkylässä kuten minäkin, hän tosin minua myöhemmin. Hän on käynyt kouluakin samoissa rakennuksissa kuin minä kansa- ja oppikoulua. Koulujen nimet olivat välillä muuttuneet koulu-uudistuksen myötä. Oli kiva muistella kummallekin tuttuja paikkoja ja henkilöitä. Serkkuni on ollut hänen kanssaan samalla luokalla."

Nettivuokraus ja Google asialla.

Heikki Honkala kirjoitti...

Hyvin päätelty! Noin se olisi voinut mennä. Luulen kuitenkin, että tämä tuli vaimoni Riviera-verkoston tai hänen erään sukulaissuhteen kautta tai sekä että.