Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Turistin töitä päänsäryllä ryyditettynä, dataongelmia, ei oota, herrasmiehiä, Helsinki 30.9.2012 ja pilakuva

Iltapäivällä tuntui, että huonovointisuuteni hellittää ja lähdimme katsomaan Matyas-kirkkoa sisältä päin. Kannatti mennä, sillä sisäpuolen dekoraatio on todella vaikutta ja kaunis. Kävimme vanhassa kahvilassa kirkon lähellä ja päivällistäkin söimme samoilla nurkilla. Näimme myös vaikuttavan maiseman Linnavuorelta länteen. Vointi ei kunnolla korjaantunutkaan, mutta ihmeesti jaksoin tehdä turistin töitä. Olin ottanut Panadol Forte -nappulan ja matkalla otin vielä puolikkaan kasisatasta Buranaa. Olen ajatellut kokeilla ensi yötä ilman unipilleriä. Jos valvon, oloni on toivoakseni kuitenkin parempi kuin tänään.

Huolestuimme todella eilen, kun huomasimme, että meillä on molemmilla kännyköissämme datasiirtoestot laittamatta päälle. Länsi-Euroopassa ei näistä ole ollut huolia, mutta saa nähdä miten täällä käy.

Olemme panneet merkille, että yllättävän usein kahviloissa ja ravintoloissa jotakin listalla olevaa ei olekaan saatavissa. Tänään kahvilassa suolaisista vaihtoehdoista ei ollut mitään saatavissa. Lieköhän tämä perua siitä, mihin on aikoinaan jouduttu tottumaan.

Unkarilaiset miehet ovat todella gentlemanneja. Ilmeisesti hyvä kasvatus on tuonut luontaisen kauniin käytöksen. Esimerkiksi raitsikoissa useat varttuneita nuoremmat seisovat, vaikka vapaita paikkoja olisi tarjolla.

Kuva: 30.9.2012 eli vuosi sitten
30.9.2012   

 Kuva

Pilakuva ajalta jolloin olin varustettu kauniimmalla tukalla kuin nyt.

Ei kommentteja: