Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

perjantai 19. syyskuuta 2014

Unijusteerausta, espressoa, rouheita näkymiä ja spammipelkoja

Eilinen ilta oli mukavan virikkeinen ja niinpä uneen ei riittänytkään tavanomainen satsi. Jouduin ottamaan toisenkin unilääkkeen puolikkaan. Aamulla särki päätä ja siihen sitten buranaa. Toivottavasti joskus lakkaa tämä pillerien kanssa vehtaaminen. Positiivista oli, että nukuin taas CPAP -laitteen kanssa.

Se, että ilta-aktiviteetit häiritsevät unta, lienee psyykkistä systeemiäni varttuneena vaivaava ominaisuus. Sen kanssa on vain elettävä ja hinta iltamenoista maksettava.

Minulle saattaa jäädä uusi kahvitottumus päälle. Kuumat juomat eivät edelleenkään maistu, mutta juon pari kolme "sormustimellista" kofeiinitonta pikaespressoa päivässä. Maistuu minun suussani riittävän aidolle espressolle ja sitä on helppo tehdä. Ei vie unia eikä kokonaismäärästä taida tulla kupillistakaan normaaliannosta kahvia.

Mukava kun alan jaksaa hommailla tavanomaista tahtia, vaikka tämäkin aamupäivä tosin oli nuhjuinen. Vielä kun vatsakin alkaisi toimia ihmisiksi ja silmien rähmiminen lakkaisi.


Lisää välähdyksiä rouheasta Sompasaaresta, jossa oli ennen satama.









Takana näkyy Kalasataman asustusaluetta, jollaiseksi
koko Sompasaari muuttuu.


Tykkään tästä rakennuksesta. Elävän leikkisä, mutta eheä.

Suuret nettifirmat tuntuvat vahtivat tarkasti, etteivät spammaajat pääse riehumaan. Yahoo -tilini lakkasi toimimasta asianomaisesti, kun en ollut käyttänyt vuoteen antamaani vaihtoehtoista gmail -osoitetta. Kun käytin osoitetta, tuntui, että Yahooni alkoi lähettää viestejä, mutta edelleenkään se ei ota vastaan. En taida jaksaa pelata sen kanssa vaan otan käyttööni uuden, varmaanin iCloudin kunhan saan sen pystyyn. Välillä en päässyt tänne Bloggeriinkaan editointipuolelle, kun ilmeisesti jokin algoritmi arveli tiliäni spammilähteeksi. Onneksi muistin käyttäjätunnuksen, jolla sen varmaankin perustin ja sillä olen päässyt taas ylläpitopuuhiin.

Ei kommentteja: