Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Milloinkahan saan tietoja?

En tiedä tullaanko minua informoimaan siitä, miten hoitojeni jatkoa suunnitellaan. Menen toinen päivä verikokeeseen ja seuraavana päivänä minulle soitetaan. Toivottavasti kerrotaan muutakin kuin tulokset.

Haluaisin tietää mahdollisimman pian esimerkiksi, onko siirteen luovuttaminen toteutettu aiotussa aikataulussa. Olisin kovin mielissäni tiedosta, milloin voin saada siirteen. Ymmärrän toki hyvin, ettei minulle kerrota ennen kuin asia on varma. Voi olla niin, että siirto toteutuu yllättäen ja lyhyellä varoitusajalla, jos ja kun saan peruutusajan. Kuulisin mielelläni myös sellaisista etenemisvaihtoehdoista, joita tutkitaan. Jotakin kuulinkin lääkäriltä sairaalassa.

Valvoin pitkään yöllä, kun innostuin - kuten ei pidä - lukemaan pitkää Facebook-keskustelua illalla. Uni ei sitten tullut ja kirjoitin pitkähkön kommentin ketjuun. Aamulla sitten nukuin ties kuinka pitkään, kun herättyäni vielä kuitenkin jatkoin unta. Illalla on varmaan turha odottaa nukahtamista säälliseen aikaan. Niin makaa kuin petaa, sanoi anoppini aikoinaan.



2 kommenttia:

Tautisen seuralainen kirjoitti...

Onpa kyllä harmi, kun siirto lykkääntyi. Toivotaan, että saat piakkoin tietää uudet suunnitelmat.
Toivon sinulle mielenrauhaa ja terveyttä tuleville päiville <3

Heikki Honkala kirjoitti...

Lämpimät kiitokset sinulle tuestasi! Sanopa muuta, mielenrauhaa sopii toivoa.