Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 22. helmikuuta 2016

Ystävyyttä

Olen saanut runsaasti uusia lukijoita siitä päätellen, että sivulatausmäärä oli eilen ensimmäistä kertaa yli 2.000. Lukema oli peräti 2.233. Nousu on ollut voimakasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Minua koskettaa se, mitä ystävyys voi saada aikaan. Meillä on brittiystävä Erika, johon tutustuimme vuosituhannen vaihteen jälkeen, kun meitä oli koulultani muutama opettaja Englannissa oppimassa kieltä ja vaimoni oli mukana. Erika oli opettajamme. Hän on tulossa meille olemaan tukenamme kantasolusiirtoni aikoihin. Taitaa olla jo lennotkin varattu. Hän kävi luonamme Kreikassa, kun minulla oli sapattivuosi ja on hän käynyt täällä Herttoniemessäkin. Hän on vaimoni seurana kotona ja käy minuakin katsomassa eristyksissä. Erika on tehnyt opettajan töitä, mutta hän on myös kuvataiteilija.

Kultiskin on meitä hemmotellut, kun ruokki meitä eilen herkullisella kokoliha-aterialla, josta riitti tällekin päivälle.

Kävin tänään verikokeessa. Toivottavasti neutrofiiliarvo on nousussa. Suunnittelemme käyvämme Naantalissa ja Turussa lastenlapsia laskemassa ensi sunnuntaina.

Huomenna on tarkoitus mennä Ateneumiin sivistymään. Siellä on näyttelyt Japanomania Pohjoismaisessa taiteessa 1875-1918, Auguste Rodin ja liehuupa siellä myös Kaarina Kaikkosen paitoja. Neutrofiilejä tarvittaisiin tuohonkin.






2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta sun tekstejä on äärettömän kiinnostavaa lukea. Luottamuksesi elämään ja kuolemaan puhuttelee minua voimakkaasti. Siskoni syöpä on tehnyt minuun myös vaikutuksen sen takia aihe on tuttu. Kävi kuin kävi on kaksi hyvää vaihtoehtoa tarjolla, sinun kohdallasi, niin uskon. T Päivi

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos päivi palautteesta ja kannustuksesta! Siskosi kautta pitkälti tiedätkin, mistä on kyse. Mukavaa, kun viihdyt tekstieni parissa. Iloa ja eloa elämääsi!