Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 24. toukokuuta 2016

Rinnassa olevat näpyt varmistettu



Sairaanhoitaja, joka on muuten ensimmäisen tyttöystäväni näköinen, soitti minulle eilen uudestaan ja ihmetteli, kun kuva katetrin poiston aiheuttamien jälkien vieressä olevista näpyistä ei ollut tullut. Olin vielä nuuskimassa Tamminiemen seutua. Sovimme että lähetän sen ennen neljää, jolloin hänen työvuoronsa loppuu.

Kävin paluumatkalla Hertsikan Lidlissä ja ostin Grazynan mainitseman varavirtalähteen. Nyt pitäisi muistaa ottaa se mukaan, kun tarvetta voisi ilmetä. Tämäkin vinkki on Angelican kokonaispalvelua.

Kello lähenteli neljää kun saavuin kotiin. Kännykässäni oli virta lopussa joten otin kuvat B-todistuksestani vaimoni kännykällä ja hän lähetti ne sähköpostitse sairaanhoitajalle. Tai oikeastaan ei, koska kun soitin varmuuden vuoksi sairaalaan ja sain hoitajan linjalle, hän sanoi, että oli tullut pelkkä viesti. Tavallinen unohdus. Sovin että kuvat tulevat ja asiaan palataan seuraavana päivänä.



Kokeilin ystävämme tuomia liituja paksujen ja öljymäisten Sennelier-värien kanssa. Hyvin tuntuvat toimivan, koska tuossa sotkussa on minusta kolmiulotteisuutta ja eläviä tapahtumia.


Yläreunassa pilkistää värejä, joita en vielä ottanut mukaan

Sairaanhoitaja soitti tänään ja kertoi, etteivät rinnassani olevat jäljet hänestä näytä huolestuttavilta. Hän aikoi kuitenkin näyttää kuvia lääkärille.

Kohta hän soitti uudestaan ja kertoi ettei lääkäristäkään asia anna aihetta.

Ei kommentteja: