Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappupäivän viettoa



Lämmitti mieltä saada eilen tällainen vappupallo. Ajatella miten pieni ja samalla nerokas keksintö liittyy ilmoihin pyrkiviin palloihin. Narun päässä on lituska muovikappale, joka estää painollaan palloa karkaamasta.

Kävimme pihamaalla kokemassa, että taloyhtiön pienen piirin vappulounasperinne elää. Tarjolla näytti tosin olevan muutakin kuin rääppeitä. Niin taisi olla viime vuonnakin. Mahtaakohan joukko kasvaa? Toistaiseksi ainoa pihapöytä on riittänyt aika hyvin.



Kävimme illan suussa ajelulla ja toteamassa, että stadissa oli jengiä vielä ihan hyvin. Kauppatorin kautta Kaivariin ajaminen kesti, koska moni muukin lienee saanut idean ilta-ajelusta. Kaivarini nurmikoilla istuttiin vielä vilteillä.


Tarkoituksemme oli ostaa jätskit Kaivarista, mutta kioskeilla oli jonoa. Ajoimme eteenpäin. Ihmettelimme Mechelininkadulle ilmestyneitä putkirakenteita. Aiotaanko ne jättää noin näkyviin. Berliinissäkin olemme ihmetelleet sellaisia.



Löysimme Sibeliuspuiston reunamilta kioskin, jossa jono oli siedettävä. Valitsin salmiakkivadelmapallon. Salmiakki maistui aika vähän, mutta kun maistui, oli hyvää.




Tämä olikin meille epätavallisen vappupitoinen vappu.

Ei kommentteja: