Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

maanantai 30. toukokuuta 2016

Säpinää ja rauhaa Meilahdessa

Huomasin aamupäivällä verikokeeseen mennessäni, että Syöpiksen viereen tehdään suurta monttua. Siihen tulee Syöpäkeskuksen maanalaiset laitetilat. Veikkaan että päälle tulee uusi syöpäsairaala. Saapa nähdä jätetäänkö vanha rakennus vielä johonkin käyttöön.

Kuten tästä kuvasarjasta käy ilmi, Meilahden sairaalaalueella on hyvin monen ikäisiä rakennuksia.




Yritin ensin ajaa kakkosparkkiin, mutta suulla oli poliisiprätkä poikittain. Siellä oli ilmeisesti kaasuvuoto ja kaiketi ainakin osa Biomedicumin väkeä oli hälytetty ulos.




Kävin verikokeen jälkeen kävelyllä Meilahden alueen sokkeloisessa eteläosassa. Alla olevassa kuvassa taustalla näkyy Kolmiosairaala ja sen katolla oleva helikopterikenttä. Ylin ikkunarivi kuuluu osasto 7B:lle, jonne menen keskiviikkona hoitoon.

























Tässä nousee uusi Naistenklinikka. En tiedä jääkö vanha käyttöön.




Tästä tulee uusi Lastenrairaala.


Tuosta pääsee ykkösparkkiin, tunnelista oikealle.
























Tämä oli ennen Sairaanhoitajaopisto. Sama koulutus jatkuu edelleen rakennuksessa, mutta Metropolian osastona.


Tulin kello 13:ksi uudestaan sairaalaan tavatakseni lääkärin. Tilanne oli edelleen päällä.





9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Liian tylsä ja liian paljon valokuvia......tylsää :/

Anonyymi kirjoitti...

Kiva retki Meikun alueelle, kun ei itse viitsi lähteä kiertelemään aluetta. Kiitos kuvakertomuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Heikki laittaa kuvia Helsingistä. Se tutustuttaa meitäkin, kaukana kehä kolmosesta asuvia, pääkaupunkiimme ja sen yksityiskohtiin. Kiitos siitä, Heikki ja siunausta tulevaan koitokseen ja paranemiseen.

T. eräs lukijasi

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos palautteestasi!

Heikki Honkala kirjoitti...

Mukavaa kun tykkäsit. Kiitoksia!

Heikki Honkala kirjoitti...

Vaikkei Helsinki mikään suurkaupunki ole, sen verran iso kuitenkin, että täältä löytyy kaltaiselleni uteliaalle paikkoja nuuskittavaksi. Kiitokset sinulle kannustuksesta ja palautteesta.

Christine Hibbert Cunningham kirjoitti...

Olen ollut haluton ostamaan tätä tyhjää pankkiautomaattikorttia, josta kuulin verkossa, koska kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta ja me molemmat vahvistimme se todella toimii, annoin sen viipymättä. Siitä lähtien olen nostanut kortilta 5000€ päivittäin ja rahat ovat olleet omalla tililläni. Olen niin iloinen, että vihdoin kokeilin sitä ja tämä kortti on todella muuttanut elämäni taloudellisesti jäämättä kiinni, sen todellinen ja todella toimii, vaikka se on laitonta, mutta teki minut rikkaaksi!! Jos tarvitset tämän kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta, tässä on heidän SÄHKÖPOSTI: blankatm156@gmail.com

John Stoner kirjoitti...

Haluatko tyhjän pankkiautomaatin, josta voit nostaa 3000 € päivittäin, ota ystävällisesti yhteyttä GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1(260) 218-3592 kautta.

John Stoner kirjoitti...

Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta.