Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

lauantai 13. toukokuuta 2017

Krunde vai klande? (1)

Olemme Siuntiossa Cumuluksen kylpylähotellissa toipumassa asuntokauppakiireestä.

Olemme haudutelleet seuraavaa siirtoa. Verkarannan asunto olisi elegantilla tavalla poikkeava. Siinä olisi tilaa taidepuuhilleni, varastoa valmiille töille. Remonttitarvetta ei ole. Lisäksi siinä on oma sauna. Luultavasti joutuisimme myöhemmin vielä vaihtamaan asuntoa vanhuksille sopivampaan. Verkarannan asuntojen myyntiajat ovat pitkät.

Puutarhakatu olisi luultavasti parempi sijoitus. Se voisi voisi myös palvella meitä siihen saakka, kunnes tulee aika siirtyä palvelukotiin tai muuhun sellaiseen. Hoitovastike on selvästi edullisempi. Olohuone on iso ja hieno. Muuta tilaa olisi mukava olla enemmän. Palvelut ovat lähellä. Remontoida pitäisi. Jos toinen meistä joutuu TYKS:iin, koti on lähellä. Oivallinen ehtookoti. Järkevä ratkaisu.

Olemme saaneet Puutarhakadun välittäjältä tiedon, että huomenna pitäisi antaa ostotarjous, joka on voimassa maanantaihin. Hän aikoo toimittaa tarjoukset myyjälle maanantaina.

Minä tiedostan nyt, että olen väsähtelevä tapaus vielä pitkään. Taidehankkeet voivat jäädä unelmoinnin asteelle.

Voi olla, että jätämme tarjouksen Puutarhakadusta. Jos häviämme, voimme harkita Verkarantaa tai odottaa uusia vaihtoehtoja.  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä suunnitelma!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos!