Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 6. toukokuuta 2017

Löytyikö koti?

Kävimme tänään Turussa katsomassa mahdollista uutta kotia. Kyse on Puutarhakadulla olevasta 80 neliön kolmiosta. Olohuone näyttää netin kuvissa isolta ja asunto valoisalta.

Kuvat olivat oikeassa. Sijainti on hyvä. Isoja remontteja ei yhtiöön ole tulossa. Hoitovastike on kohtuullinen. Asunnossa itsessään on ehostustarvetta, mutta puute on korjattavissa.

Asunnon ostaminen olisi järkevä ratkaisu.

Minulle on vasta nyt kirkastumassa, millaisen kodin haluaisin. Sellaisen hankkiminen ei kuitenkaan ole mahdollista. Vaimoni pitää tästä asunnosta, eikä se minustakaan ole hassumpi.

Täytyy nyt pohtia vaimon kanssa asiaa perusteellisesti. Onkohan kompromissin paikka?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Turkuun! Puutarhakatu on hyvä osoite. Tähti-baarikin on lähellä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. samaa mieltä Puutarhakadusta. Lyhyt matka halliin, torille ja jokirantaan. Bussilinjat lähellä kuin myös terveyskeskus. Silti rauhallinen alue, suurimmat ohikulkutiet ovat aivan muualla, vain Koulukadulla on ruuhka-aikoina enemmälti liikennettä. Itsellämme oli sama projekti vuosi sitten, muutto ok-talosta kerrostaloon. Antaa kyllä uutta virtaa, kun pitää elämää katsella vähän toisesta suunnasta ja toisella tavalla. Onnea sekä muuttoon että tervehtymiseen. Ja tervetuloa Turkuun! Turku on ihmisen kokoinen kaupunki.