Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

tiistai 2. toukokuuta 2017

Millainen missio, sellainen asunto

On vaikea valita uutta kotia. Niistä pitäisi valita, mitä on tarjolla. Kaikkea ei voi saada, mutta kompromissin tekeminen on vaikeaa.

Mennäkö vuokralle? Silloin saisimme etsiä rauhassa ja odottaa mahdollisimman mieluisan asunnon löytymistä, Olisi kuitenkin vaivalloista muuttaa lyhyenä aikana kaksi kertaa ja kulujakin tulisi.

Olen arvioinut voimani aivan päin honkalaa. Tämän asuntohässäköinnin ja työn aloittamisen ei pitäisi tapahtua saman aikaisesti. Laivojakin uppoaa.

Olisimme murrosvaiheessa ilman muuttoakin. On hankalaa määrittää ne uuden elämämme perustukset, jotka toimisivat parhaiten kodin etsimisen lähtökohtana.

Ehkä meidän pitäisi analysoida tilannettamme ja tulevaisuuttamme liiketoiminnan käsittein. Millainen on strategiamme, tahtotilamme, missiomme, "liikeideamme" ja niin edelleen? Suunnittelu, toteutus, seuranta, korjaava suunnittelu ...?

Minkälaiseksi haluamme uuden elämämme rakentuvan? Siinäpä kysymys. Miten painottaa unelmia ja realiteetteja? Mitkä asiat ovat tärkeimpiä toimivan parisuhteen kannalta? Tämä saattaa olla avainkysymys. Miten uusi kotimme voi tukea rakkauttamme ja onnellisuuttamme?




Ei kommentteja: