Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

perjantai 26. toukokuuta 2017

Kuvia

Sain pitkästä aikaa kuvasiirron onnistumaan kännykästä läppäriin.

Tässä muutama kuva äskettäiseltä kävelyltäni Eirassa ja Kaivopuistossa. En ole ennen nähnyt paikan päällä veistosta, jonka Kesko on lahjoittanut Helsingin kaupungille äitienpäivänä vuonna 2010. Huomasin sen Kaivopuistossa Puistokadun ja Neitsytpolun välisessä kulmauksessa. Patsaan nimi on ODOTUS Äidin rakkaus on suurin. Tekijä on Pekka Jylhä. Minusta teos on hyvä.Yksi nykyisistä lähikaupoistamme pannaan aivan uusiksi. Metroparkkikin puretaan. Täältä näet, minkälainen siitä tulee. Uuteenkin ratkaisuun tulee metroparkki.

Tässä kuvia eiliseltä.


Muutama venekunta oli hoksannut tulla Kolera-altaaseen seuraamaan hautajaissaattuetta. Yksi oli asettautunut paraatipaikalle.Luulin, että joku virkailija hätisteli venekuntaa pois näin läheltä. Vaimoni huomasi, että naisen täytyi olla median edustaja. Muistilehtiö käsissä haastattelee pariskuntaa.Ruumisauto seisoi noin minuutin Presidentinlinnan edessä. Ihmettelin, miksi se ei ollut aivan keskellä, pääoven kohdalla.
Huomasin autolle mennessäni Kasarminkadulla olevan talon seinässä kyltin, joka on alla olevassa kuvassa. Pommituksen jälkiä on varmaan tarkoituksella jätetty näkyviin. Muisto Suomea koettelevilta sotavuosilta. Juuri edesmennyt presidentti oli varmaan ainoa tasavaltamme päämiehistä, joka ollut etulinjassa puolustamassa isänmaata.Ei kommentteja: