Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

torstai 30. maaliskuuta 2017

Jännitysnäytelmä 2

Heräsin viime yönä ja kävin siellä. Ajatukseni alkoivat askaroida asuntoasiaamme. Mieleeni tuli, että voisin tehdä myyntivideon iMoviella. Läppärillä voi kuvatakin. Piti ruveta tutkimaan, miten se menikään.

Vaimoni oli saanut jotenkin vihiä kahden naisen maalarifirmasta. Sellainen kuulosti kiinnostavalta. Soitin toiselle illalla. Ääni kuulosti nuorelta. Tämä on ehkä stereotypia, mutta tuntuu, että naiset tekisivät huolellisempaa jälkeä kuin miehet.

Hän tuli aamulla tekemään arviota. Miellyttävä ja luotettavan tuntuinen nuorehko ihminen.

Laitoin eilen viestit Myyntiturvaan ja Huoneistokeskukseen. Ensimmäisestä soitettiin. Toisesta tuli viesti. Sitten jälkimmäisestäkin soitettiin. Lupasin ensimmäiselle, että voi soittaa huomenna.

Kiinteistämaailmastakin soitettiin. Oli eri ihminen kuin se, joka oli eilen yhteydessä Facebookin kautta. Tämä osoittautui samaksi, joka on myynyt naapuriimme muuttaneen asunnon.

Olen tilannut isännöitsijätodistuksen pikana huomiseksi. Aika kallista. Olen tutkinut netistä kahden lähellä olevan varastopalveluyrityksen tarjontaa. Kuviot selvisivät riittävän hyvin verkosta. En viitsinyt lähteä paikan päälle Pelikaaniin. Sitten kun ryhdymme kuskaamaan tavaraa, niille löytyy varmaan paikka. Olen myös selvittänyt, mistä saisimme pahvilaatikkoja. Kaupoista tuskin saa enää kunnollisia. Ainakin Ikea niitä myy.

Ensimmäinen arvioija tuli puoli kahden maissa. Nuori leijona. Osasi vakuuttaa meidät myyntitaidoistaan. Saimme arvion.

Seuraava tuli hieman ennen kolmea. Varttuneempi mies. Hän oli tehnyt kotiläksynsä perusteellisesti. Oli hyvin perillä yhtiömme asioista. Oli jopa soittanut isännöitsijälle. Arvio saatiin. Huoneistokeskuksen soitti uudestaan tämän käynnin aikana. Vaimo vastasi. Soitin hänelle kun vapauduin. Lupasin audienssin huomiselle päivälle.

Meillä kävi myös naapurimme, joka välittää asuntoja sivuhommanaan. Leppoisa keskustelu.

Viimeinen vieraamme oli nuorehko naisvälittäjä, joka oli ystävällinen, perusteellinen ja pätevän tuntuinen.

Me voimme myydä asuntomme täysin itse, myydä itse ja tukeutua palveluihin tai antaa välittäjälle. Hinta-arviot olivat aika hyvin linjassa. Yhden välittäjän arvio poikkesi ylöspäin.

Tässä on nyt miettimistä. Huomenna saamme lisää syötettä.

Ei kommentteja: