Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

torstai 23. maaliskuuta 2017

Uusi ilme

Olen toipunut hämmästyttävän hyvin leukemiasta vaikka taustalla on lymfooma. Nyt olen edennyt henkisessä prosessissani sellaiseen vaiheeseen, että uskallan katsoa rohkeasti ja valoisasti tulevaisuuteen.

Tämä on ollut ihmeellinen siunaus.

Blogitilastolukeman ja uuden näköalan innoittaman muokkasi tämän sivun ilmettä paremmin tilanteeseen sopivaksi. Yläkuva on nyt valoisa ja siinä on tilaa katseelle. Tein myös muita muutoksia Toivottavasti näkymä on nyt selkeämpi.

Vaimoni on saanut henkistä tukea rinnalla kulkemiseen Etelä-Suomen syöpäyhdistyksestä. Hänelle on kerrottu, että syövän jälkeen ei pitäisi palata vanhaan. Minäkin alan sisäistää tuota ohjetta.

Haluamme vaihtaa asuntoa ja aiomme asettua eri seudulle.  Minun tämän hetkinen suunnitelmani on panostaa kuvataiteeseen. Se on tosin polku, jota olen jo kulkenut, mutta nyt voin suunnitella sille vielä suurempaa roolia elämässäni.

Etsimme kotia, jossa on minulle on tilaa maalata. Tietysti siellä pitää olla myös hyvät olosuhteet myös vaimoni toimille.

Muutos ei ehkä tapahdu nopeasti. Asunnon laittaminen myyntikuntoon ja sen myyminen voi viedä aikaa. Tämän hetken skenaariossa jatkan työtäni syksyllä sivutoimisesti.

Suunnittelemme myös mahdollisuutta viettää kylmimmän osan vuodesta seudulla, jossa vaimollani on parempi olla.

Väsyn yhä helposti, joten on syytä edetä voimien mukaan.

Haluan suunnata tätä blogianikin tulevaan. Uusi näkymä saa varmaan valtaa postauksissani. Kantavana teemana on ollut syöpä, enkä aio sitä aihetta jättää kokonaan. Syöpä on osa identiteettiäni. Toivon, että tämä blogini luo toivoa syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen ja muille elämän koettelemille.

Voi olla, että syöpä nostaa päätään muodossa tai toisessa. Silloin se teema korostuu taas blogissani. Tulen edelleen kertomaan valvontakäynneistä ja muistakin toimenpiteistä.  Huomenna minulta poistetaan verta Meikussa.

Palaan pian takaisin työhön ja osa-aikaeläkkeelle. Minun kannattaa nyt allokoida hommani niin, että työni sujuu.

Blogini muokkautuu sen mukaan, mitä elämä tuo tullessaan. Sydämelliset kiitokset teille kaikille, jotka olette olleet mukana tällä matkalla.


Ei kommentteja: