Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Miljoona lähestyy

Ennen vanhaan uutta kotia etsittiin sanomalehtien Asuntoja myydään -osastoilta. Niiltä löytyvissä ilmoituksissa oli kustakin asunnosta hyvin lyhyt kuvaus ja ehkä yksi kuva, jos sitäkään. Jos jokin alkoi kiinnostaa, piti lähteä paikan päälle näyttöön katsomaan.

Asunnon saattoi myydä joko itse tai antaa välittäjälle. Nämä vaihtoehdot ovat edelleen käytössä. Meillä on kokemusta kodin myymisestä itse ja välittäjän avulla.

Nyt uutta kotia etsitään netistä. Sanomalehdet taitavat olla häviämässä tämän kisan. Ihmettelen, että Etusivun ja Oikotien asunnoista tuntuu suurin osa olevan myynnissä välittäjien kautta. Noiden sivustojen palveluja voi käyttää kuka vain eikä maksa paljon.

Netissä voi tutustua perusteellisesti lukemattomaan määrään vaihtoehtoja. On runsaasti hyviä kuvia stailatuista kodeista ja runsaasti tietoa. Sijaintikin näkyy kartalla. Jos haluaa, voi mennä Google Mapsin Streetview:n avulla kuljeskelemaan kohteen ympäristössä.

Etuovi tarjoaa monipuolisesti palveluja kodin myymiseen. On asiakastukea, ostotarjous- ja kauppakirjapohjat, lainopillista neuvontaa, valokuvaus- ja stailausohjeita sekä sivunlataustietoa. Viimeksi mainittu on varmasti hyödyllinen. Sen avulla selviää pian, onko kohde ja sen esillepano houkuttelevat.

Oikotiellä on samantyyppisiä palveluja. Heillä on myös korostuspalvelu, jolla saa lisämaksulla lisää näkyvyyttä. Heiltä saa myös yhden rivi- tai kuvailmoituksen paikallislehteen (täällä Hesariin).

Palvelut näyttävät hyviltä edullisilta ainakin näin ennakkoon.


Kuten blogissani näkyvä sivulatauslaskuri näyttää yli 999.000 sivulatausta. Miljoona on hyvin lähellä. Huomasin, että minulta oli ruksaamatta ruutu, jolla laskurista saa omat sivunlataukset pois. Korjasin tilanteen, mutta näkyvä luku säilyi ennallaan.

Vaikka kyseessä on vain luku, mukavalta tuntuu. Antaa pontta kirjoittamiseen.


2 kommenttia:

Laulava aurinko kirjoitti...

Hei! Kiitos blogistasi, tätä on kiva lukea. tai no kiva ja kiva, vakavista asioista kyse, mutta kun sain oman verisyöpädiagnoosini pari kuukautta sitten, olen tämä jotenkin lohdullista.

Toivottavasti miljoona täyttyy pian!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos viestistäsi ja palautteestasi Laulava aurinko! Kävin lukemassa blogistasi viisi viimeisintä postaustasi. Kirjoitat oikein hyvin. Tekstisi vie mukanaan. Mukavaa kun tunnut olevan valoisalla mielellä diagnoosistasi huolimatta. Huonojakin päiviä voi tulla, mutta perusasenteesi auttaa eteenpäin. Voimia ja toivoa sinulle!