Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Arpa on heitetty

Meillä on suuri käänne edessä, mutta ensin tuosta lainauksesta. Kerrotaan, että Caesar on sanonut sanat Alea iacta est, kun hän ylitti joukkoineen Rubikon-virran edetäkseen Roomaan ottamaan vallan.  Sanonta on tullut tunnetuksi tuossa latinankielisessä muodossaan, mutta hän on mahdollisesti oikeasti sanonut sen kreikankielellä. Roomalaiset pitivät antiikin Kreikan kulttuuria suuressa arvossa. Ilmeisesti yläluokka puhui kreikkaa kuten Suomessa ennen vanhaan ruotsia.

Tuli pitkähkö aasinsilta asiaan. Olemme tänään hyväksyneet saamamme ostotarjouksen asunnostamme. Kauppakirjat on määrä allekirjoittaa toukokuussa.

Nyt voimme siirtyä yhden askeleen eteenpäin kohta uutta elämää. Kun olemme saaneet rahat yhtiöveloilla vähennetystä hinnasta, meidän on hyvä tehdä seuraava siirto.

Olisi ollut kiinnostavaa paneutua tähän myyntiprosessiin ja katsoa, mikä on Etuoven ja/tai Oikotien voima. Se olisi kuitenkin tiennyt aikamoista kiirettä juuri aloittamani koulutyön oheen. Kaupat tehdään tähän tilanteeseen järkevällä hinnalla, kun muistetaan, että välityspalkkiota ei tarvitse maksaa.

Saimme myös riittävästi aikaa järjestää elämäämme uuteen asentoon.


Meidän piti mennä tänään juhlimaan nuoremman turkulaisen lapsenlapsemme synttäreitä, mutta kävikin ilmi, että päivänsankari on kipeä. Menemme iltavierailulle toiseen jälkipolviperheeseemme Espooseen.


4 kommenttia:

Päivi Lehto kirjoitti...

Onnea kaupoista! Hienoa, että saitte itse myytyä. Vähän harmitti, kun itse käytimme välittäjää, mutta aina ei jaksa ryhtyä myyntihommiin. Ja onnea uuden asunnon etsintään! Ja hyvää terveyttä jatkossa!

Heikki Honkala kirjoitti...

Joo, oman asunnon myyminen on rankkaa hommaa. Meitä onnisti, kun asuntomme meni kaupaksi niin nopeasti somen avulla. Kiitos sinulle Päivi viestistäsi ja toivotuksista. Kaikkea hyvää sinullekin!

Lissu kirjoitti...

"Hyvinkin voi käydä", sanoit jossain sairautesi vaiheessa. Samaa toivotit minulle torstaina. Hyvin on käynyt, ollaan siitä todella kiitollisia. Huomisesta ei tarvitse murehtia (helppo sanoa, mutta vaikea muistaa), se tuo omat ilonsa ja murheensa tullessaan. Tässä hetkessä eläminen ja siitä nauttiminen, on opettelemisen arvoinen juttu. Onnea hyvistä kaupoista ja uuden kodin löytämiseen! Kovasti odotan vierailukutsua sitten joskus, Onnibussilla pääsee.....

Heikki Honkala kirjoitti...

Kiitos Lissu sanoistasi. Joo, eiköhän me kumpikin nyt eletä ja jätetä sairausmuistot taka-alalle.