Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Seuraava siirto (7)?

Tänään otetaan rennosti. Kahden päivän vauhdikas tournee painaa meidän kummankin hartioilla. Yhden pikkuneidin synttäreillä kuitenkin käymme iltapuolella.

Kävimme katsomassa Jarrumiehenkatu viidessä olevaa tilavaa neliötä, Talo on rakennettu 90-luvulla, joten huolettomia asumisvuosia olisi tässä tarjolla. Pohja on oikein hyvä. Ympäristökin on mainio. Lähettyvillä on enimmäkseen vanhoja puutaloja. Vilkas Ratapihankatu on lähellä, mutta melu ei tuntunut häiritsevältä. Asunto on tyhjä. Asuntoon on joskus tehty outoja värivalintoja. Maalaushommiin pitäisi ryhtyä. Asunnon ongelma on siinä, että olohuoneen ja sen viereisen huoneen ikkunat antavat pohjoiseen. Pimeys voisi alkaa vaivata.

Siirryimme Pohjolan kaupunginosaan tutustumaan Juhannuskatu kuudessa olevaan neliöön. Talo on korkealla kukkulalla, joten näköalat ovat hienot ja valoa riittää. Metelikään ei vaivaa. LVIS-saneeraus on tehty. Pohjola näytti aika mukavalta alueelta. Tämä olisi järkevä valinta. Miten saisi tunteet mukaan?

Kymmenen katsotun vaihtoehdon ykkönen on rivitaloasunto Kaarinassa. Yritämme varmistaa, millaisia suunnitelmia kaupungilla on alueelle. Asunnossa ei ole valokaapeliyhteyttä, mikä on ongelma kahdelle läppäririippuvaiselle.


Ei kommentteja: