Lymfoomasta selvinnyt, akuutista leukemiasta toipuva mies rakentaa uutta taiteilijaelämää

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Jännitysnäytelmä 5

Varmaan tämä otsikko jo kyllästyttää, mutta laitan nyt kuitenkin.

Huomenna pidän ensimmäisen leukemian jälkeisen oppituntiparin kymmenestä eteenpäin. Illalla on sitten piirustustunnit. Tiistaina on lisää oppitunteja.

Nyt pitää ajaa kaksilla rattailla, kun on myös tämä asuntohanke meneillään.

Ei ole järkevää sitoutua uuteen kohteeseen ennen kuin oman asunnon rahakuviot ovat riskittömästi selvät. Paras olisi saada rahat tästä ja sitten valita niistä, mitä silloin on saatavissa. Liedon kohteessa kuuluu olevan yksityisnäyttö tiistaina. Jos se menee silloin, minun mielestäni saa mennä. Jos se on tarjolla, kun tämä asia on selvä, voimme tehdä tarjouksen siitä ellei ole löytynyt kiinnostavampaa.

Keskustelimme vaimoni kanssa Verkarannan olohuoneesta tänään. Minä epäilin ettei siinä ole tilaa juuri muulle, jos minä pidän sitä ateljeenani. Minulla on taipumus levittää roinaa ympärilleni. Vaimollani on jokin idea asiasta. Huomaan, että sama pikku ongelma, joka meillä on täällä, saattaisi toistua. Jos minulla on maalaushommat levällään olohuoneessa, joudumme siivoamaan tavaroita pois, kun vierailutarjoilupaikkaa tarvitaan olohuoneessa. On helpompi jatkaa maalaushommia, kun tavarat pysyvät levällään.

Vanhin poikamme vaimoineen olivat meillä illalla. Lapset olivat mukana. Asunnostamme kiinnostuneet naapurit vierailivat myös.

Neuvottelut naapurien kanssa ovat vielä kesken. Eräs meillä käyneistä välittäjistä on ollut yhteydessä, koska firmaan on tullut ostotoimeksianto kolmiosta Herttoniemestä. Voisihan siitäkin kehittyä jotakin.

Monet teistä olette nähneet paljon kuvia näkymistämme. Laitan tähän kuitenkin lisää niitä, kun maisema ja sijainti ovat varman kiinnostavimpia asioita asunnossamme. Ovat vaimoni ottamia. Jollekin teistä asuntoasia voi olla ajankohtainen. Kodissamme on 77 neliötä. Putkiremontti tässä on tosiaan tehty, mutta ulkosivuremontista kuuluu olevan määrä keskustella piakkoin pidettävässä yhtiökokouksessa.

Toivotaan etten väsähdä työssä, jos tämä asumishanke jatkuu yhtä intensiivisenä.


Lisäys: Niin tosiaan, onhan siellä keittiössä tilaa ruokailuryhmälle. Minusta on kuitenkin kivempi seurustella vieraiden kanssa matalissa nojatuoleissa tai vaikkapa keinutuolissa.


7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Eikös teillä lappaa koko ajan aidosti kiinnostuneita ostajia ja välittäjät on samaa mieltä kämpän arvosta? Ja kun uusi asunto on tuntuvasti halvempi, ette mutenkään voi jäädä kahden asunnon loukkuun? Mitä maalaamiseen tulee, eikö osa kamoista voi olla jossain takatilassa? Se olohuonehan on aika iso (kuvat voi vääristää tietysti) luulisi että mahtuu. Ja jos ei mahdu niin mihin sitten mahtuu? Jos ette ostakaan tätä kohdetta, myyttekö kuitenkin asuntonne, ja mihin sitten muutatte? Kysynpähän vaan, kun tätä on somessa yleisesti käsitelty. ��

Anne kirjoitti...

Ne "ostotoimeksiannot" on mielestäni epäilyttäviä. Tuntuu että keksivät niitä saadakseen myyntisopparin, ja sitten ostaja haihtuu...

Heikki Honkala kirjoitti...

No ei se todennäköistä ole, että kahden asunnon loukkuun joudutaan, mutta mahdollista. Yksi entinen naapurimme aikoja sitten joutui sellaiseen. Haluan toimia varman päälle. En halua joutua myöskään rahoitusloukkuun.

Laulava aurinko kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että intoa ja mielenkiintoisia asioita elämässäsi riittää eli kaikin puolin todella hyvältä kuulostaa! Olen myös 2. asteen opettaja ja tiedän, miten jännittävää ja inspiroivaa työ parhaimmillaan voi olla! Toivon erittäin hyvää kevättä sinulle ja vaimollesi kaikkien näiden uusien asioiden ja haasteiden parissa. Elämän merkkejä!

Heikki Honkala kirjoitti...

Hei Laulava aurinko! Kiitos viestistäsi ja kannustuksestasi. Sinun ja minun elämänkaaressa tuntuu olevan yhtäläisyyksiä. Vierailin blogissasi. Matkasi tuntuu kovin tutulta. Toivotaan, että vuoden päästä sinäkin olet tässä vaiheessa, jossa minä olen nyt

Laulava aurinko kirjoitti...

Kiitos Heikki! Toivotaan kovasti, että seuraavana keväänä ollaan hyvässä vaiheessa! Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

Heikki Honkala kirjoitti...

Kontrollista kontrolliin elämä kulkee näin hoitojen jälkeen. Kävin tänään tapaamassa hematologia. Lääkitystä säädettiin. Tuntuu hyvältä, kun pidetään huolta. Oikein hyvää pääsiäistä sinullekin ja läheisillesi.