Sairaan rakas elämä

Imusolmukesyövän ja leukemian kokenut mies kirjoittaa

lauantai 21. helmikuuta 2015

Hermot repee

Taitaa Segway jäädä kokeilematta. Taivas itkee ja itkee. Ulos ei ole asiaa.

iMovie koettelee hermoja. Olen kopioinut videot kamerasta läppärille. Tein maanantain aineistoista koosteen kokonaan uudelleen. Kaikki näytti olevan kunnossa. Käynnistin videon ja se lähti toimimaan. No ei ihan kaikki, sillä otsikot eivät olleet tarttuneet, paitsi pari vilahtavaa alustatekstiä.

Siirsin videon Youtubeen. Sinne ei kuitenkaan tullut kuin aivan loppupää. Kun sitten yritin katsoa videota uudestaan koneelta, iMovie inisi taas puuttuvast kamerasta. Kun sitten menin tutkimaan koostetta editointimuodossa, huomasin, että alkupää videoklipeistä oli muuttunut mustaksi. Niin myös vastaavat koneelle siirretyt alkuperäisaineistot. Miten niin kamera puuttuu?

Tämä on kuin yrittäisi saada jotakin vanhaa auton romiskoa kulkemaan. Ja välineiden pitäisi olla huippua, Sonyn hyvä viedokamera, iphone, Macbook ja iMovie.

Tässä asunnossa on tosin hidas Wi-Fi -yhteys. Voisiko se vaikuttaa jotenkin? Videoeditointi on kuitenkin ihan off line -hommaa.

Pitää varmaan siirtyä manuaaliharrastuksiin ja alkaa jatkaa Valottuman maalausta. Eläköön hakku, lapio ja muut pomminvarmat välineet!

Ei kommentteja: